2018. 06. 22. - 18:25

Játékokra kihegyezett Lenovo Legion laptopok és PC-k érkeznek hamarosan

Játékokra kihegyezett Lenovo Legion laptopok és PC-k érkeznek hamarosan
A Lenovo a júniusi E3 2018 rendezvényen hat új olyan eszközt is bemutatott, amelyek főként a játékos közönség lenyűgözésére lettek kifejlesztve a Legion-szériában.

Nem csupán munkára, adott esetben komoly hardveres támogatást igénylő grafikai programokra, hanem az újabb, erőforrás-igényesebb játékok futtatására egyaránt alkalmas laptopokat és PC-ket mutatott be a Lenovo, amelyek a Legion-sorozat új tagjai lettek. A Windows 10 operációs rendszert futtató szerkezetek Intel és NVIDIA hardverelemeket, interaktív megoldásokat és Xbox Play Anywhere támogatást képviselnek.

Tekintélyt parancsoló külső és komoly belső felszereltség jellemzi az új Lenovo Legion laptopokat
Tekintélyt parancsoló külső és komoly belső felszereltség jellemzi az új Lenovo Legion laptopokat


A Legion Y530 egy 15 hüvelykes, Full HD felbontású, 144 Hz képfrissítéri frekvenciájú és 300 nit fényerejű képernyőt birtokol. Fehér háttérvilágítású billentyűzetének válaszideje 1 milliszekundum alatt van. A laptop a legújabb generációs Intel processzorral, NVIDIA GPU-val és DDR4 memóriával jön, kiegészülve csendes, ám nagyon hatéjkony hűtési technológiával.

A Legion Y730 egy 2,9 kilogrammos, 17 hüvelykes képernyővel felszerelt laptop, ami a legfrissebb játékos technológiákat alkalmazza az Intel és NVIDIA portfóliójából. Különlegessége még a 16 millió színkombinációt és fényeffektet felvonultató, CORSAIR iCUE RGB háttérvilágítási megoldást nyújtú billentyűzet, hogy a játékélmény még elképesztőbb legyen. A 17 colos változat mellett 15-ös, Full HD-s változat is megvásárolható lesz, aminél 144 Hz-es képfrissítést és 300 nit fényerőt kapunk.

A Lenovo Legion laptopokon könnyűszerrel futtathatóak az erőforrásigényes játékok is
A Lenovo Legion laptopokon probléma nélkül elfutnak az erőforrásigényes játékok isA Lenovo Legion T530 egy 28 literes toronyházzal bíró PC, amit akár 8. generációs Intel Core processzorral, NVIDIA GeForce GTX 1060 videokártyával, 32GB DDR4 memóriával és PCIe SSD-vel lehet megtölteni. Emellett kétcsatornás hűtési rendszerrel és mutatós, piros LED-fénnyel renedlkezik. A T530 oldalán a 28 literes Legion T730, a 19 literes C730, továbbá a szintén 19 literes C530 is bemutatkozott.

A Lenovo Legion sorozatának új tagjai nyáron folyamatosan érkeznek a boltokba. A laptopok ára 929.99 dollárnál (kb. 255.000 forintnál) kezdődik, míg a legolcsóbb játékos PC 829,99 dollárba (kb. 228.000 forintba) fog kerülni.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.