2018. 08. 24. - 19:48

Táblagép és laptop kombinációját hozza el a tízhüvelykes Microsoft Surface Go

Táblagép és laptop kombinációját hozza el a tízhüvelykes Microsoft Surface Go
A Microsoft nemrég piacra dobta új 2 az 1-ben hibridjét, a táblagépként és laptopként is használható Microsoft Surface Go-t.

Kinézetre a Surface Pro kisebb változata ismerhető fel a Microsoft Surface Go-ban, ami még 2014-ben mutatkozott be. A Windows 10 S - de igény szerint sima Windows 10 - operációs rendszert futtató készülék beépített kitámasztóval rendelkezik, így tehát nem szükséges külön tokot vagy dokkolót venni az üzemmódváltáshoz.

A Microsoft Surface Go egy tízhüvelykes, 1800 x 1200 pixel felbontású érintőképernyő tulajdonosa, amely egyébként 3:2 képarányú, nem utolsó sorban pedig PixelSense Display technológiát élvez. Ennek köszönhetően a kezelés a Surface Pen érintőceruzával is megoldható, amihez 4096 szintű nyomásérzékenység, alacsony késleltetési idő, ugyanakkor magas precizitás tartozik, hogy a grafikus munkák is pontosan és kiváló minőségben elkészíthetőek legyenek.


A Microfoft Surface Go táblagép szórakozásra és munkára egyaránt alkalmas


A hibrid gépezet belseje egy 7. generációs Intel Pentium Gold Processzor 4415Y CPU-t rejt, amihez akár 8GB RAM és 128GB SSD társulhat. A Microsoft szerint a Surface Go egyetlen töltéssel akár 9 órányi üzemidőt tud biztosítani. Az USB 3.1 Type-C csatlakozó éppúgy a szerkezet részét képezi, mint a fejhallgató-csatlakozó, a microSD kártyaolvasó, valamint a Windows Hello kamera, ami arcfelismeréssel képes feloldani az eszközt a lezárás alól.

A Microsoft Surface Go 4/64GB-os modelljének ára 399 dollár, vagyis nagyjából 111.000 forint, míg a 8/128GB-os változatért 549 dollárt, tehát kb. 153.000 forintot kell fizetni. Opcionálisan vehető hozzá asztali dokkoló és billentyűzet tok is. A gyártó szerint a készülékből még idén meg fog jelenni a 4G-s változat is Qualcomm Snapdragon X16 LTE modemmel.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.