2015. 10. 01. - 13:56

5 hasznos tanács reptéri parkolás kapcsán

5 hasznos tanács reptéri parkolás kapcsán

Repülővel történő utazást tervez, és reptéri parkolás kapcsán keresi az ideális lehetőséget? A Budapest Airport többféle parkolóval várja az utasokat, valamint az értük érkezőket, és a kedvező árak mellett a könnyű megközelíthetőség is olyan pozitívumnak számít, amely miatt megéri a reptér saját parkolóit igénybe venni.

Kevés kényelmesebb dolgot lehet elképzelni, mint az autóval történő érkezést, valamint indulást. A bud.hu ajánlatai szerint a reptéri parkolás éppen ezt teszi lehetővé, méghozzá rendkívül jó áron, sok esetben extra szolgáltatásokat és akciós lehetőségeket kínálva.

 

  1. Rövid ideig tartó behajtás esetén ingyenes!

A Terminál közvetlen közelében megtalálható Prémium Parkoló és Terminál Parkoló kifejezetten alkalmas arra, ha csak rövid ideig szeretne megállni gépjárművével. Ha ugyanis öt percen belül kihajt, akkor teljesen ingyenesen veheti igénybe a szolgáltatást. A Prémium Parkoló egyébként az indulószinten 70, az érkezési szinten pedig 53 parkolóhellyel szolgálja a reptéri parkolás kényelmét. Ha pedig a kedvezőbb árak mellett döntene, de nem mondana le a reptéri parkolás elérhető maximális kényelméről, akkor a Terminál Parkoló javasolt, mindössze 25 méterre a bejárattól.

 

  1. Minibusszal válasszon XXL-es parkolóhelyet!

Gondot szokott jelenteni az egyterűvel, vagy minibusszal történő parkolás? Ez biztosan nem okoz majd fennakadást a reptéri parkolás során, ugyanis a Budapest Airport Terminál Parkolójában már XXL méretű extra parkolóhelyek is rendelkezésre állnak, szolgálva ezzel a nagyobb járművel érkezők kényelmét.

 

Fontos tudni a parkolással kapcsolatos információkat

  1. Már nyolc napos parkolástól kedvezmények!

A hosszabb idejű utazást tervezők körében nagy népszerűségnek örvendő Holiday és Holiday Plus Parkolók esetében jelentős, mégpedig 25 %-os kedvezmény érhető el nyolc napos parkolás esetén. Ne hagyja ki a lehetőséget, hiszen a kedvelt parkolóhelyek elérhető távolságban találhatóak meg a Termináltól, néhány perces sétával megközelíthető az, és külföldön tartózkodása idején mindvégig maximális biztonságban tudhatja majd gépjárművét!

 

  1. Reptéri parkolás autómosással egybekötve

Gyakori igényként jelentkezett az Airport utasainak és látogatóinak körében az autómosás lehetősége. Az új szolgáltatás immáron elérhető a Budapest Airport 2-es Terminálon található parkolók esetében. Az alkalmazott eljárás teljesen környezetbarát, hiszen víz felhasználása nélkül zajlik. A felhasznált speciális kendők tisztítószert tartalmaznak, melyekkel viaszréteg jön létre a gépjármű felületén, ez pedig hosszú időre gátolja a szennyeződések megtapadását. A szintén kendővel végzett polírozás gondoskodik az autó csillogásáról. Mindegy, hogy szeretteiért érkezik a repülőtérre, vagy saját utazása apropóján dönt a reptéri parkolás mellett, ma már az autómosást is egy helyen elintézheti.

 

  1. Reptéri parkolás online foglalással

Szeretné előre lefoglalni leendő parkolóhelyét? Reptéri parkolás kapcsán ezt minden további nélkül megteheti, viszont arra ügyeljen, hogy az interneten keresztül csak több mint 12 órával a parkolás megkezdése előtt intézheti a foglalást. Használja ki a lehetőséget, és tegye még tervezhetőbbé utazását!

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen választják a reptéri parkolás kínálta lehetőségeket, hiszen az elérhető árakhoz kényelem társul, mely cseppet sem elhanyagolható tényező akkor, ha utazásról van szó.

 

A kedvező árfekvésben kapható repülőjegyeknek köszönhetően az úti cél repülővel történő megközelítése ma már teljesen természetesnek számít, ráadásul fapados járatok is szép számmal kínálják helyeiket. Munka, kikapcsolódás, tanulás, vagy akár egy hosszú hétvége erejéig válassza a kényelem és a gyorsaság kettősét, az induláskor pedig hagyja autóját biztonságban a Budapest Airport saját parkolóinak valamelyikében!

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.