2015. 09. 12. - 15:28

Kína szerint a KLM a legjobb európai légitársaság

Kína szerint a KLM a legjobb európai légitársaság

A KLM a legjobb európai légitársaság Kína szerint, a nyolcadik TTG China Travel Awardon el is nyerték a legjobb európai légitársaságnak járó díjat.

A KLM a legjobb európai légitársaság Kína szerint, a nyolcadik TTG China Travel Awardon el is nyerték a legjobb európai légitársaságnak díjat. A díjátadó Shanghaiban került megrendezésre, ez a díj Kínának a TTG China Award egyik legrangosabb turisztikai szakmai elismerését jelenti.

Kína szerint a KLM a legjobb európai légitársaság

Kína szerint a KLM a legjobb európai légitársaság

Az elismerést a nagy számú járatindításokkal, a kiváló marketinggel, értékesítési szakemberekkel és az utazási ügynökök közötti remek kapcsolatokkal érték el. "Az Air France KLM idén március 26-án jelentette be, hogy stratégiai megállapodást kötött a kínai Southern Airlines és Xiamen Airlines légitársaságokkal. 2015. július 26-tól az Air France KLM társaságok és új partnereik Amszterdamból illetve Párizsból 9 kínai városba heti 88 járatot indítanak: Peking,Shanghai, Kanton, Chengdu, Hangzou, Xiamen, Wuhan, Hong Kong és Taipei. Innen Kína további városaiba lehet továbbutazni a Southern Airlines és Xiamen Airlines járataival. "

Képforrás: repulojegy.vista.hu

S.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.