2017. 04. 20. - 13:20

Már közvetlenül is lehet Palermóba utazni Budapestről

Már közvetlenül is lehet Palermóba utazni Budapestről

Sokaknak jelent majd segítséget az új repülőjárat, ha Itália legtávolibb részére szeretnének utazni. 2017 őszén közvetlenül juthatnak el Szicília fővárosába.20

A téli menetrend kezdetétől, 2017. október 29-től nem kell átszállni, ha valaki a magyar fővárosból szeretne eljutni Palermóba.

A Ryanair ugyanis új járatot indít Budapest és a szicíliai város között. Az ír cég egy Boeing 737-800-as géppel szállítja majd az utasokat heti kétszer – adta hírül az airportal.hu.

Palermóba is közvetlen járattal lehet nemsokára repülni Budapestről

Palermóba is közvetlen járattal lehet nemsokára repülni Budapestről

Csütörtökön és vasárnap lehet eljutni közvetlen járattal Palermóba, Budapestről 11:50-kor indulnak a gépek és 13:50-re érkeziknek meg céljukhoz.

Visszafelé pedig ugyanezeken a napokon 14:15-kor szállnak fel a repülők, és 16:20-kor landolnak a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A költségek sem terhelik meg túlzottan az utasokat, ha időben foglalnak – már most lehet készülni például egy novemberi indulásra, a retúr jegy akár 17 ezer forintért is megváltható – írta meg az airportal.hu.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.