2016. 11. 23. - 15:00

Még további 5 helyre utazhatunk repülővel – télen is

Még további 5 helyre utazhatunk repülővel – télen is

Mostanra a téli szezon sem marad le sokkal a nyáritól, ezért a Budapest Airport szélesíti kínálatát – a nyáron elindított 19 új járat mellé további ötöt vezet be.

Igen sikeresnek bizonyult a nyári szezon idén a Budapest Airportnál – 19 új járatot indítottak el különböző országokba. Ezért a repülőgéptársaság úgy döntött, hogy a téli menetrendben további öttel bővíti ezek számát.

Az új járatokat a Wizz Air, a Ryanair és az EasyJet indítja. A Wizz Air Budapestről heti 3 géppel száll fel Bulgáriába, Szófiába. Heti egy-egy indul a Kanári-szigeteki Fuertevenutra-, és 7 a Lanzarote-i repülőtérre. Tenerifére már tavaly el lehetett jutni ezzel a légitársasággal.

Fuerteventurába október 30-án indult először járat, Lanzarote-be pedig november másodikán - írta meg az airportal.hu.

Ryanair gép a budapesti repülőtéren

Ryanair gép a budapesti repülőtéren

Az EasyJet hetente háromszor, hétfőn, csütörtökön és szombaton indít velencei járatot október 31-től, s ezek más-más időpontban is szállnak fel, tehát egyik nap kora reggel, másik nap kora délután, a harmadik esetben késő este lehet az olasz városban indulni velük.

Az EasyJet egyébként februárra tervez amszterdami járatot is Budapestről.

A Ryanair naponta indít gépet Nürnbergbe november elsejétől – erre egyre nagyobb volt az igény, mivel 60 ezer magyar él ebben a német városban.

Budapestről a Ryainair ezzel a nürnbergi járattal együtt 20 útvonallal szolgálja ki az utasokat - tudatta az airportal.hu.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.