2015. 12. 13. - 18:03

Repülési tippek az ünnepekre

Repülési tippek az ünnepekre

Meg szeretnéd látogatni a nagymamád az ünnepekre, vagy Rómában töltenéd a karácsonyt? Az ünnepek alatti utazás nagyon forgalmas, drága és stresszes is lehet, de nem olyan vészes a helyzet. A lehetőségek adottak, ha óvatosan vásárolsz, és előre tervezel. Összegyűjtöttünk pár tippet, hogy megkönnyítsük a dolgodat.

Repülési tippek az ünnepekre

Repülési tippek az ünnepekre

1. Kerüld a csúcsforgalmas utazási napokat!

Karácsonykor és az Újév napján a csúcsforgalmas utazási napok minden évben változnak, attól függően, melyik napra esnek az ünnepek. Előre meg tudod nézni, mely napok lesznek a legdrágábbak, ha nem vagy biztos a dolgodban, az interneten használhatsz keresőket, melyek megmutatják mely napok kombinációja lesz a legjobb ajánlat számodra.

2. Ismerd a repülőtereket!

A repülőterek váltogatása egy alap taktika, de az év ezen időszakában nagy jelentősége lehet, melyiket veszed igénybe. Ha jól választasz, spórolhatsz a parkoláson, az autóbérlésen, az utazáson és a közeli hoteleken is. Vedd figyelembe a kisebb repülőtereket is, melyeknek kevesebb járata, s így valószínűleg kevesebb késése van.

3. Indulj el korán!

A csúcsforgalmas utazási napokon lehetséges, hogy szembe kerülsz olyan problémákkal, mint a forgalmi dugó vagy a biztonsági bejáraton való átjutás a rengeteg utazó miatt. Ahelyett, hogy úgy tervezed „időben odaérsz” a reptérre, próbálj meg „időben elindulni”, hogy elkerüld ezeket a kellemetlenségeket.

4. Utazz korán reggel, vagy éjszaka!

Szabályszerűen, a repterek akkor a legkevésbé tömöttek, amikor a „normális emberek” még otthon vannak, vagy éppen az igazak álmát alusszák. A késések sokkal ritkábbak a kora reggeli órákban, és a repterek szabadabbak a délutáni vagy esti csúcsforgalom után.

 

 

S.A.

 

Lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Nice-divat-%C3%A9letm%C3%B3d-591365057621914/timeline

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.