2015. 11. 15. - 11:02

Új járata lesz a China Airlines-nak

Új járata lesz a China Airlines-nak

Novembertől Frankfurtba is indít NexGen 777-300ER repülőgépjáratot a China Airlines.

Új járata lesz a China Airlines-nak

A China Airlines, NexGen 777-300ER utasszállító repülőgépe.

A China Airlines novembertől Frankfurtba is indít járatot Taipeiből. Ez lesz a légitársaság első európai úti célja, a los angeles-i, new york-i és san francisco-i járatok bemutatása után. A NexGen 777-300ER repülőgép kabinját a keleti esztétika és a modern technológia ötvözete alapján tervezték, ez a kialakítás újszerű élményt fog nyújtani a Frankfurtba tartó utazóknak. A járat előtérbe helyezi az üzlet, a kultúra és a turizmus cseréit Taiwan és Európa között.

Új járata lesz a China Airlines-nak

Új járata lesz a China Airlines-nak.

A NexGen 777-300ER utasszállító repülőgép Európában idén júniusban tűnt fel először, amikor a Boeing meghívta a China Airlines-t, hogy szerepeljen a világ legnagyobb légi bemutatóján, a “Paris International Air Show”-n. A világ leghíresebb légi bemutatóján a repülőgép bemutatta Taiwan kulturális kreativitását, a kabinok elhelyezésétől a fedélzeti felszerelésig. Az Európába tartó utasok mostantól repülhetnek a China Airlines, 777-300ER utasszállító repülőgépével, és kipróbálhatják milyen érzés a NexGen innovatív tervezésével a levegőbe repülni.

 

Képforrás: china-airlines.com

S.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.