2018. 05. 15. - 16:07

315 kiállító az Ipar Napjai kiállításon

315 kiállító az Ipar Napjai kiállításon
Az Ipar Napjai 2018 című nemzetközi kiállításon 15 ország, 315 kiállítója mutatja be az elektronika, az automatizálás, a robotika, a gépgyártás, és a logisztika területén elért újításokat a Hungexpo területén. 
A május 15-18. között megrendezett kiállításon a piac meghatározó iparági szereplői mellett jelen vannak a magyar kis- és közepes vállalkozások is. Idén újra Ipar 4.0 Konferenciát rendez a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Ipar 4.0 Nemzet Technológiai Platform. A neves külföldi és magyar előadók témái között szerepel a kiber-fizikai rendszerek, a digitalizálás a teljes ellátási láncban, az ipari IoT hálózatok jövője, valamint a felsőfokú duális jellegű képzési modellek.

 
A széles kiállítói kínálat mellett számos program, konferencia, bemutató, mérnöki továbbképzés és szakmai előadás várja a látogatókat, többek között energetika, digitalizáció, ipar 4.0, logisztika 4.0, automata raktári megoldások vagy éppen 3D nyomtatás témában.
 
 
Megnyílt az Ipar Napjai 2018 kiállítás Budapesten
A kiállításon a piac meghatározó iparági szereplői mellett jelen vannak a magyar kis- és közepes vállalkozások is
 
 
Az Ipar Napjai rendszeres kiállító nem pihennek két kiállítás között, folyamatosan fejlesztik termékeiket és szolgáltatásaikat. Ennek köszönhetően az érdeklődök megismerkedhetnek a Gamma Digital Kft. legmodernebb intralogisztikai megoldásaival, így a moduláris, önhordó AGV járművel. A jármű alkalmas raktáron belül, akár a gyártáskiszolgálásban történő anyagmozgatásra szűk fordulók esetén is, navigációjában az optikai követés, lézeres navigáció segít. 
 
 
Megnyílt az Ipar Napjai 2018 kiállítás Budapesten
Az AGV jármű szűk fordulóknál is képes az anyagmozgatásra 
 
 
Az ELMŰ-ÉMÁSZ standjánál az e-autó töltési és intelligens közterületi világítási megoldások teljes skálája tekinthető meg, míg a Lasram Engineering Kft. egy intelligens lézer-robotot mutat be. Az intelligens lézer-robot vágócella megtestesíti termelékenységet és hatékonyságot, mivel az egyik robot már akkor kiveszi a következő vágandó lemezt, amikor a lézer még az előző lemez megmunkálását végzi. A vágólézernek csak a két robot pozíció váltásának idejére kell megállnia, így a lézervágó berendezés állásideje 2-3 másodperc.
 
 
A tavalyi Mach-Tech és Ipar Napjai kiállítás-együttesen 19 ország, 435 kiállítója volt jelen
 
 
Takács Dalma
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.