2018. 07. 11. - 15:09

Együttműködik a Nokia és a China Mobile

Együttműködik a Nokia és a China Mobile
Együttműködési megállapodást írt alá a Nokia és a China Mobile, melynek keretében együtt fogják kutatni a mesterséges intelligenciát és az 5G szolgáltatást.
A felek egy közös laboratóriumot alakítanak ki Hangzhouban, ahol kifejlesztenek egy demot, melyet a Nolki 5G rendszeréhez használnak majd fel. A China Mobile vezetésével 5G-s ökoszisztémia kialakítása mellett egy rádiós hálózatot is kialakítanak, és optimalizálják a rendszereket, a szükséges felszerelést pedig a Nokia biztosítja.  
 
 
Együttműködik a Nokia és a China Mobile
A China Mobile vezeti a kutatást, míg a Nokia biztosítja a szükséges felszerelést
 
 
Yuhong Huang, a China Mobile Research Institute (CMRI) vezérigazgató-helyettese szerint Kína legnagyobb mobilszolgáltatója nagy figyelmet fordít a mesterséges intelligenciára, illetve egy olyan ökoszisztéma kialakítására, melyben együttműködik az MI és az 5G. "A megállapodásnak köszönhetően örömmel állunk neki a nagy adat- és gépi tanulás technológiáinak kutatásához" - fogalmazott. Marc Rouanne, a Nokia Mobile  teszi számtalan új szolgáltatási lehetőséget.
 
 
Együttműködik a Nokia és a China Mobile
Vizsgálják, hogy az egyes iparágak, hogyan integrálhatóak egy intelligens városi ökoszisztémába
 
 
Az 5G bevezetése lehetővé teszi, hogyúj vállalkozások jöjjenek létre, ezt szolgálja a Nokia és China Mobile együttműködése. A kutatás további célja, hogy jobban megértsék, hogyan integrálhatóak az egyes iparágak egy intelligens városi ökoszisztémába. Az 5. generációs mobilhálózat nagyobb lefedettséget biztosítana a széles sávú mobilos hálózatoknak, és támogatja az eszközök közötti, az ultra elérhető és a kiterjedt gépi kommunikációt is.
 
Takács Dalma

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.