2018. 05. 15. - 09:15

Hogyan segít a H2O.ai MI szoftver a mérnököknek?

Hogyan segít a H2O.ai MI szoftver a mérnököknek?

Megtévesztő neve ellenére ennek a mesterséges intelligencia szoftvernek nincs köze a vízhez – a mérnökök azonban sokat profitálhatnak belőle. Nagyszerűnek ígérkezik, ezért érdemes közelebbről is megismerni.

Egyre szaporodnak a mindennapi munkát segítő mesterséges intelligencia szoftverek. Minden területen akadnak kiváló kezdeményezések, melyek jelentős mértékben könnyítik egy szakember feladatainak elvégzését, s úgymond a keze alá dolgoznak.
 
Ilyen a H2O.ai is, amely a 2018-as év egyik igazi vívmánya. A Gartner idei adattudományt és gépi tanulást érintő platformjainak „mágikus kvadránsa”, melyet a jelenleg vezető 16 gyártó közé sorolnak.
 
A H2O.ai mesterséges intelligencia szoftver a mérnökök számára ideális
A H2O.ai mesterséges intelligencia szoftver a mérnökök számára ideális
 
A H2O.ai egy kiváló mesterséges intelligencia platform, rendkívül sok hasznos funkcióval ellátva. Hogy milyen képességekkel bír ez a szoftver? Használatával az ember képes gépi tanulási modelleket létrehozni a edzeni különféle környezetekhez igazítva.
 
A platform adatátvitelt végez, s mellette a legkisebb erőfeszítés nélkül tervez és telepít mesterséges intelligencia applikációkat, vagyis mérnökök számára ideális az alkalmazása.
 
A vezetők elemezhetik az adatkészleteket s végezhetnek adatbetekintést, miközben számos üzleti problémát oldanak meg.
 
A mesterséges intelligenciának megvan az a képessége, hogy a gépi tanulást elérhetővé tegye, nagyobb szakértelem és tanulás nélkül a gépi tanulási modellek bevezetése terén.
 
A platform lehetővé teszi, hogy az MI gép a legfontosabb és legkedveltebb cégek számára az egész világon gyűjthessen kritikus fontosságú adatokat.
 
Nem kétséges, hogy a H2O.ai szoftvert érdemes közelebbről megnézni, valóban kiváló funkciói miatt.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.