2020. 07. 03. - 13:39

Ingyenes mesterséges intelligencia alapú chatbot a hiteles koronavírus-információkért

Ingyenes mesterséges intelligencia alapú chatbot a hiteles koronavírus-információkért
Az Avaamo a saját eszközeivel segíti a koronavírus elleni harcot, ugyanis ingyenesen elérhetővé tette bizonyos vállalatok számára a mesterséges intelligenciára épülő chatbotját, amely a COVID-19 vírushoz kapcsolódóan csakis hiteles forrásból származó információkat közöl.

Az Avaamo szolgáltatásainak középpontjában a conversational AI, vagyis a párbeszédhez köthető mesterséges intelligencia áll. Nemrég pedig egy olyan virtuális asszisztenst fejlesztettek ki, amelyek természetes nyelven megfogalmazott kérdésekre ad választ a COVID-19 vírussal kapcsolatban, méghozzá csakis megbízható forrásokból.

A Project COVID a természetes nyelvfeldolgozást mélytanulási rendszerek használatával végzi, és a kérdéseket weboldal- és adatbázis-lekérésekké alakítja. Hasonlóan működik, mint a Google vagy a Bing keresője: a felhasználó beír egy szöveget, az MI pedig megpróbálja megtalálni a lehető legrelevánsabb információkat. Az Avaamo eszköze a hitelességet kiemelt módon kezeli, így csakis olyan forrásokból dolgozik, mint a WHO, a CDC, a NIH vagy a Johns Hopkins.


Az Avaamo mesteséges intelligencia chatbotjának használata
gyors és megbízható


Ez már önmagában nagyon hasznos tulajdonság a mai helyzetben, így az már csak hab a tortán, hogy az Avaamo nem kér pénzt a használatért. Tehát teljesen ingyen tudják implementálni a weboldalaikba az egészségügyi szervezetek, vállalatok vagy intézmények, továbbá kormányzati ügynökségek is. Az eszköz használatával csökkenteni lehet az emberektől érkező kérdések megválaszolásával járó munkát, mivel mindössze pár másodperc alatt az érdeklődők megkaphatják a kérdéseikre a választ.

Természetesen azt maga az Avaamo is hangsúlyozza, hogy a mesterséges intelligencia nem helyettesítheti a professzionális orvosi tanácsot, de a koronavírushoz kötődő általános kérdésekre képes választ adni. További információk az Avaamo weboldalán érhetők el.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.