2022. 05. 14. - 08:00

Jön a mesterséges intelligencia-alapú autonóm öntözési megoldás

Jön a mesterséges intelligencia-alapú autonóm öntözési megoldás

Önálló öntözést tesz lehetővé egy új mesterséges intelligencia-rendszer: távfelügyeleti és öntözésvezérlő megoldásokhoz kapcsolódva valósítja meg az autonóm tevékenységet.

Sokan álmodnak arról, hogy miközben tekintélyes méretű udvarukat vagy földjüket megfelelően öntözi egy rendszer, ők maguk jól megérdemelt pihenőjüket töltik.
 
Nos, ez már nem álom: a Viridix cég előrukkolt mesterséges intelligencia alapú öntözési megoldásával. Gen3 elnevezésű új rendszere távfelügyeleti és öntözésvezérlő megoldásokhoz kapcsolódva valósítja meg az önálló öntözési tevékenységet.
 
A Viridix Gen3 Auto-Pilot rendszerei RooTense vízpotenciál-érzékelőt foglalnak magukba, amely a növények gyökereit imitálja és valós idejű adatokat szolgáltat, a vállalat mesterséges intelligencia-alapú szoftverével együtt, amely a RooTense adatokat más forrásokból származó külső adatokkal összesíti, majd elemzi ezeket. Olvasd el: 
 
Önálló öntözést tesz lehetővé egy új mesterséges intelligencia-rendszer
Önálló öntözést tesz lehetővé egy új mesterséges intelligencia-rendszer
 
Így megfelelő működési betekintést biztosít, lehetővé téve a rendszer számára, hogy önálló döntéseket hozzon és azok alapján cselekedjen.
 
Az optimalizált precíziós öntözés rendkívül nagy segítség a gazdálkodók, de akár a nagyobb területekkel rendelkezők számára is.
 
A Viridix Gen3 Auto-Pilot mostantól – a RooTense érzékelők mellett – víznyomás-, páratartalom- és hőmérséklet-érzékelőkhöz, valamint távoli öntözésvezérlőkhöz is csatlakozik. Olvasd el: 
 
A platform páratlan hatékonyságot biztosít az optimalizált precíziós öntözés holisztikus autonóm megoldásán keresztül – emeli ki a gyártó.
 
Aki használja a mesterséges intelligencia-rendszert, nyomon követheti a gyökér tevékenységét és intelligens öntözési protokollt alkalmazhat gazdaságában, valós időben, mezőtábláról mezőtáblára.
 
A rendszer mesterséges intelligenciát használ, hogy pontos beállításokat javasoljon az egyes növények optimális öntözésének adagolásához.
 
Természetesen, az öntözési szintet az életkörülményekhez lehet igazítani.
 
Olvasd el ezt is: 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.