2019. 11. 04. - 09:50

Még lélegeznek is az élethű szexrobotok

Még lélegeznek is az élethű szexrobotok

Új korszakához érkezett a robotika: a legújabb, mesterséges intelligenciával felszerelt robotok a szexiparban is bizonyítanak – a modellkülsejű robotbabák még lélegeznek is.

Képesek lesznek lélegezni a legújabb szexrobotok. A mesterséges intelligencia technológiájával készült modellek mára igencsak élethűek. S míg korábban az efféle robotok létezése tudományos fantasztikumnak tűnt, mostanra valósággá váltak – egyre életszerűbbek lesznek.szexrobot_1
 
Az új szexrobotok nemcsak lélegeznek, járnak és beszélnek is.
 
A Daily Star magazinnak Sam White, a a Cloud Climax cég menedzsere árulta el, hogy Emma nevű robotjuk képes lesz mozgatni a karjait és olyan mellkast készítenek neki, amely „lélegzik”. Mi több, mozgatja majd a lábait és járni kezd.
 
Emma kevésbé fejlett változata már jelen van a kereskedelemben, 2 799 fontos áron kapható.
 
A jelenlegi verzió mesterséges intelligencia-kompatibilis, vagyis képes beszélgetni tulajdonosával, arckifejezéseket produkál és pislog.
 
Sam White hozzátette: a szexbabák mára helyettesíteni tudják az embert a vásárlók számára, fizikai és immár érzelmi szinten is.
 
Emma fel van szerelve mesterséges intelligenciával, ezért ha mondunk neki valamit, amit szeretünk vagy ami tetszik nekünk, emlékezni fog rá.
 
Sőt, ha elmondjuk neki, hogy jövő kedden van a nagymamánk születésnapja és emlékeztessen arra, hogy felhívjuk, Emma ezt minden további nélkül meg fogja tenni.  
 
Azt egyelőre nem tudni, mikor kerül piacra a „lélegző” Emma szexrobot, és azt sem, mennyibe fog kerülni. A fejlődése azonban meghökkentő.
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.