2022. 04. 28. - 11:55

Megérkezett a high-tech fitness tükör

Megérkezett a high-tech fitness tükör

Vadonatúj, számítógéppel felszerelt high-tech tükör segíti az edzeni vágyók mindennapjait. 

Egyes gyakorlatok elvégzése során nagyon sok ember nem figyeli magát a tükrökön keresztül, pedig igenis érdemes lenne ellenőrizni magunkat, ha megfelelően szeretnénk elvégezni a feladatot.
 
Az iFIT megalkotta a legújabb edzést segítő termékét, az otthoni testmozgás intelligens fitness tükrét. Ez egy 180 cm magas, számítógéppel felszerelt tükör, mely csatlakozik az internethez, továbbá videó képernyőként is kiválóan funkcionál. Edzés során kapcsolatba lehet lépni egy online edzővel, aki pár perc után megjelenik a tükörben/képernyőn.
 
A fejlettebb eszközökön a tükör kamerákkal és hangszórókkal is el van látva, így a tréner megfigyelheti a mozgásunkat és javaslatokat tehet a feladat precízebb elvégzése érdekében. A felhasználóknak lehetőségük van személyi vagy csoportos órákon részt venni. Számos edzés közül lehet választani, beleértve a súlyzós gyakorlatokat, a pilatest, a kardiót és a jógát.
 
G.B.
 
 
(Kép forrása: IFIT)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.