2018. 05. 12. - 09:00

Mennyi időnk van egy feladatra? Az MI megmondja

Mennyi időnk van egy feladatra? Az MI megmondja

Egy szoftver, amely segít nyomonkövetni, mennyit időt töltünk, vagy tölthetünk egy feladattal? A Timely pontosan erre szolgál, gyors és pontos, így segít az egy adott projekten dolgozóknak betartani a határidőket.

Mindenkinek, akinek szükséges nyomon követnie, mennyi időt tölt egy adott projekttel való foglalkozással vagy feladat elvégzésével, érdemes beruháznia egy olyan mesterséges intelligencia-szoftverbe, amely ezt pontosan és gyorsan megtervezi és rögzíti.
 
A neve Timely, a leggyorsabb és legpontosabb módszer csoportok idejének nyomon követésére. Az automatikus idő-nyomonkövető lehetővé teszi, hogy ne feledkezzünk el arról, amin éppen dolgozunk. Az intelligens idő-tervező mindenki számára biztosítja a megfelelő ütemezést.
 
A Timely szoftver segít a dolgozóknak nyomonkövetni, mivel mennyit foglalkoznak
A Timely szoftver segít a dolgozóknak nyomonkövetni, mivel mennyit foglalkoznak
 
A hatékony jelentés segít azonosítani a lehetőségeket annak érdekében, hogy a produktivitás javuljon.
 
A mesterséges intelligencia szoftvert már használók állítják, hogy igen jó megoldás az időtervezésre, ugyanakkor egyelőre nem olcsó mulatság. Nagyon jól tervezett, látványra is vonzó szoftver és sokkal jobb, mint dokumentumokon, táblázatokon keresztüli tájékozódás.
 
Hátránya lehet, hogy ha sok dolgozója van egy cégnek, többe kerülhet a szolgáltatás – illetve, hogy bár tökéletes természetes nyelvi készségekkel bír, ez egyelőre csak egynyelvű.
 
A szoftver mindenesetre lehetővé teszi a feladatok időben történő kezelését a lehető legjobb eredmények elérése érdekében.
 
A Timely mesterséges intelligencia szoftver telefonon is kezelhető
A Timely mesterséges intelligencia szoftver telefonon is kezelhető
 
A felhasználók hatékonyabban tudják kezelni az idejüket ahhoz, hogy mindent megcsináljanak, amit kitűztek célul egy adott időszakra – a Timely szoftver használható találkozókon, munkamegbeszéléseken, sőt akár a munkától függetlenül kirándulásokon vagy a mindennapi teendők szervezésében is.
 
Sokak szerint növeli a produktivitást, ezért jelentős időt takarít meg.
 
Ráadásul a mobiltelefontról könnyedén a PC-re vihető, így az idő nyomonkövetése nem zavaró módon, könnyen történik – a használata pedig meglehetősen egyszerű.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.