2023. 02. 23. - 09:30

Nyereményeket is hozott a Mesterséges Intelligencia Kihívás

Nyereményeket is hozott a Mesterséges Intelligencia Kihívás
A Mesterséges Intelligencia (MI) Kihívás 2022-ben is folytatódott, azzal a céllal, hogy legalább százezer magyar polgár alapismereteket szerezzen a mesterséges intelligenciáról. Miki robot az MVM dolgozóit hívta játékra. 
Tavaly, 2022-ben is folytatódott a Mesterséges Intelligencia (MI) Kihívás, azzal a céllal, hogy legalább százezer magyar polgár szerezzen alapismereteket a mesterséges intelligenciáról.
 
Az interaktív ismeretterjesztő tartalomnak köszönhetően a kurzus elvégzői alapszintű betekintést kaphatnak a mesterséges intelligencia izgalmas világába, valamint sikertörténeteken és esettanulmányokon keresztül ismerhetik meg a technológia alkalmazási területeit. A kurzus az alábbi felületenbárki számára elérhető: MI Kihívás.
 
A Mesterséges Intelligencia Koalíció meggyőződése, hogy a kihívásokkal teli 21. században mindenkinek fontos megismerkedni a digitális technológia felhasználásának előnyeivel. Ezért a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. az MVM Zrt.-vel közösen MI Kihívás versenyt hirdetett meg a vállalatcsoport munkatársai körében.
A közös együttműködés célja az volt, hogy az MVM Csoport munkavállalói megismerjék a mesterséges intelligencia rejtelmeit, illetve értékes tudásra is szert tegyenek a képzés elsajátítása közben.
 
A Bevezetés a Mesterséges Intelligencia világába című tananyagot - amely az ELTE szakemberei által készített hazai fejlesztésű ingyenes online kurzus – a cégcsoport Success Factors oldalán tették elérhetővé munkatársaik számára, így az ehhez a felülethez jogosultsággal rendelkező kollégák vehettek részt a játékban, amelyhez egy 5 héten keresztül tartó nyereményjáték is kapcsolódott.
 
Nyereményeket is hozott a Mesterséges Intelligencia Kihívás
Nyereményeket is hozott a Mesterséges Intelligencia Kihívás
 
A nyereményjáték részeként a Mesterséges Intelligencia tananyagra vonatkozó kérdésekre kellett választ adni kérdőiven keresztül, feleletválasztós formában. A nyereményjátékot követően azok között, akik mind a négy kérdőívet hibátlanul válaszolták meg, fődíjként 3 db Apple iPad 10,2" típusú táblagépet sorsoltak ki. A helyesen válaszoló játékosok között ugyanakkor heti nyerteseket is kisorsoltak, ők egyedi MVM-es ajándéktárgyakat kaptak.
 
Mi sem bizonyítja jobban az MI Kihívás sikerességét, mint a kvízeket övező kíváncsiság, érdeklődés és a a munkavállalók részéről érkezett pozitív visszajelzések sokasága, amit a számadatok is alátámasztanak, hiszen a hétről hétre meghirdetett kvízeket több mint 1.600 fő töltötte ki.
 
Az ünnepélyes  díjátadón Jakab Roland, az MI Koalíció elnöke és az MVM képviselőjeként dr. Bozóky Anita, csoportszintű kommunikációs és társadalmi kapcsolatokért felelős igazgató adta át a nyereményeket a nyerteseknek.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.