2018. 03. 31. - 09:00

Összehajtogatható telefon készül?

Összehajtogatható telefon készül?

A soron következő iPhone-ról már 6 hónapja bejelentés érkezett, ám 2 éven belül egy igazán nagy durranásra készülhet az Apple. Összehajtható telefont terveznek a fejlett technológia és a mesterséges intelligencia vívmányaként.

Miközben az már nem titok, hogy hamarosan érkezik az új iPhone, az Apple a legújabb hírek szerint 2 éven belül piacra dobhatja összehajtogatható készülékét. Már dolgoznak rajta, szeretnék megváltoztatni a telefon dizájnját, s számos ázsiai beszállító is támogatná a hajtogatható modell létrehozását.
 
Wamsi Mohan elemző elmondta: várakozásaik szerint az iPhone-ok az OLED verziók terén nagymértékben változatlanok maradnak, a méretváltoztatásokra azonban – ez már a múltban kiderült – szükség lenne. Megerősítette, hogy az Apple beszállítóival jelenleg összehajtható telefonon dolgozik, amelyet szét lehet hajtani tabletnek. A terméket valószínűleg 2020-ban mutatják be.
 
Az Apple iPhone következő szériája már összehajtható lehet
Az Apple iPhone következő szériája már összehajtható lehet
 
Maga a koncepció ugyanakkor nem új, mivel a Samsung már bemutatott egy működő prototípust 4 évvel ezelőtt. Sajnos azonban ez nem jutott el a piacokra.
 
Úgy hírlik egyébként, hogy az Apple azért is vág bele egy ilyen újdonságba, mert versenytársai elkezdték utánozni az iPhone-t. Talán a tervezett telefon lesz az a modell, amelyet kevésbé tudnak másolni.
 
Megjegyzendő azonban, hogy a Samsungról hasonló hírek terjednek: még 2018-ban szeretnének megjelentetni egy hajtogatható telefont, a Samsung Galaxy X-et.
 
Hogy ez milyen hatással lenne az Apple-re, jó kérdés. A cég jellemzője mindenesetre, hogy vár és finomít. S általában szereti feltérképezni, hogyan reagálnak a fogyasztók, majd eszerint cselekszik.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.