2018. 08. 01. - 18:40

Mesterséges intelligencia is szolgálatba állt a Qualcomm Snapdragon Wear 2500 platformban

Mesterséges intelligencia is szolgálatba állt a Qualcomm Snapdragon Wear 2500 platformban
Leginkább a gyermekek számára kifejlesztett 4G-s okosórákban lehet találkozni a jövőben azzal a Qualcomm Snapdragon Wear 2500 platformmal, amely mesterséges intelligencia funkciókat is birtokol.

A Qualcomm Snapdragon Wear 2500 platformot úgy tervezték meg, hogy kiváló akkumulátor üzemidőt, előreoptimalizált algoritmusokkal bíró integrált szenzorhubot, alacsony energiaigényű helyzetkövetést és a gyártó 5. generációs 4G/LTE modemét biztosítsa a felhasználók számára. A felhasználók pedig jelen esetben a gyerekek és szüleik, mivel a Qualcomm új megoldása 4G-képes okosórákban kaphat majd helyet leginkább.

A Qualcomm Snapdragon Wear 2500 platform mesterséges intelligenciát hoz az okosórákba
A Qualcomm Snapdragon Wear 2500 platform mesterséges intelligenciát hoz az okosórákba


A fejlesztés segít a gyerekeknek kapcsolatot tartani a szüleikkel, tanulási és fejlődési célú multimédiás anyagokhoz hozzáférni, szórakozni és játszani a barátokkal, valamint egészségesnek és fittnek maradni. Mindemellett hasznos mesterséges intelligencia funkciókkal is rendelkezik, mivel a Qualcomm Voice Activation hangaktiváló szolgáltatás mellett a népszerűbb MI-alapú hangasszisztensek használatát is támogatja.

A platform egyik fő tulajdonsága az alacsony energiafogyasztás: az előző generációkkal összehasonlítva 14%-kal hosszabb üzemidő érhető el aktív és készenléti módban egyaránt. Optimalizálva van az Android Oreóra épülő, gyerek okosórákra készült Android rendszerre, valamint nagyon pontos helymeghatározást tesz lehetővé.

A Qualcomm a Snapdragon Wear 2500 platform vezető alkalmazójaként a Huawei-t nevezte meg, így várhatóan az első ilyen okosórák a kínai gyártó égisze alatt jelennek majd meg hamarosan.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.