2018. 06. 25. - 17:40

Három új mesterséges intelligencia központot nyitott a Samsung

Három új mesterséges intelligencia központot nyitott a Samsung
Május második felében három helyen, az angliai Cambridbe-ben, a kanadai Torontóban, valamint az oroszországi Moszkvában nyitott mesterséges intelligenciával foglalkozó központokat a Samsung Research.

A felhasználóközpontú mesterséges intelligenciára fókuszálnak a Samsung Research által megnyitott új fejlesztői központok, a cél pedig az, hogy a Samsung a világ meghatározó MI-cége legyen.

Az itt folyó kutatások segítenek majd abban, hogy jobban megértsék az emberi viselkedést, miközben az olyan területeket vizsgálják, mint például az érzelemfelismerés. Mindennek a lényege, hogy a kifejlesztett mesterséges intelligencia technológiák könnyebbé, egyszerűbbé és modernebbé tegyék az emberek életét.

06252-samsung-ai-center-mi-mesterseges-intelligencia
Immáron 5 mesterséges intelligencia központ tartozik a Samsung égisze alá


A Samsung öt fő területet határozott meg, amire a kutatások és fejlesztések épülnek: "user-centric", vagyis felhasználó-központúság; "always learning", azaz folyamatos tanulás; "always there", tehát folyamatosan jelen lenni (az emberek életében); "always helpful", magyarul mindig segítőkésznek lenni; illetve "always safe", úgyis mint szavatolni a személyes adatok biztonságát.

A három frissen megnyitott központtal a mesterséges intelligencia fejlesztői bázisok száma a Samsungnál már ötre emelkedett: Cambridge, Toronto és Moszkva előtt Szöulban nyílt meg az első tavaly novemberben, amit az amerikai szilikon-völgyi követett januárban.

A Samsung Research tervei között szerepel az, hogy a mesterséges intelligencia szakemberei 2020-ra több mint ezren lesznek majd, és az általuk szállított megoldásokból az egész világ profitálhat majd.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.