MOARÉ - Divat

Hangsúlyos mintákkal, kellemes anyagokkal készülünk a jó időre

Hangsúlyos mintákkal, kellemes anyagokkal készülünk a jó időre

Nemcsak felvehetjük, amit azelőtt nem volt tanácsos – idén a minták keveredésén túl a szellős, kellemes anyagok is jól kombinálhatók egymással, remek összhangot teremtve. Patkó Judit, a Váci utcai Moaré Divat tulajdonosa ötleteket adott ahhoz, milyen modellekben leszünk a legdivatosabbak 2017 tavaszi-nyári időszakában.

Az idei színkavalkádot a szépséges és igen kellemes viseletet jelentő anyagok egészítik ki: 2017 tavaszán és nyarán a sok-sok, egymással keveredő szín, a finom anyagok, minimális kiegészítők a jellemzők, az alkalmi ruhákon pedig egészen újszerű díszítések, hangsúlyos minták kapnak szerepet.

Patkó Judit, a budapesti Váci utca Millennium Centerében levő Moaré butik tulajdonosa hasznos tippeket adott öltözködésünkhöz.

Az örök fekete-fehér mintát is virágok egészítik ki - mutatja a Moaré tulajdonosa, Patkó Judit

Az örök fekete-fehér mintát is virágok egészítik ki - mutatja a Moaré tulajdonosa, Patkó Judit

 

Mely márkájuk mit ajánl a 2017-es tavaszi-nyári kollekcióban?

Hatalmas a választék az általunk képviselt Joseph Ribkoff kanadai márkából – tőlük minden szín megtalálható. Gyönyörűek a formák, nagyon szép a kidolgozás, szeretik is a vevők. Nagyon szívesen működünk együtt velük.

A sportosabb, ám mégis nőies eleganciát a Postcafe márka képviseli, nagyon jó minőségben. Főként pamut és laza anyagokkal dolgoznak. A Rofa cég pamut alapú, egyszerű, de hangsúlyos nyomatokkal ellátott ruhákkal rukkolt ki az idei szezonban. Még az örök klasszikus fekete-fehér minta is nagy, hangsúlyos virágokkal kombinált, s tökéletes összhangot alkot.

 

 

Hogyan érdemes öltözni az átmeneti időben?

Ha nyaralni indulunk, ezek a ruhák akkor is bátran hordhatók – megemlíteném azokat a gyönyörű modelleket, melyek könnyed, laza, finom anyagokból készültek. A muszlin nagyon kellemes viselet nyáron is, farmerral kombinálva igazán nőies, ugyanakkor sportos is.

A hosszú ruha szintén igen kellemes, libbenős anyaga a nyári kánikulában tökéletes. Ha hűvösebb estéken farmer felsővel vesszük fel, abszolút jól öltözöttnek számítunk.

 

Milyen alkalmi ruhákat ajánl tavaszra és nyárra?

Itt szintén a hangsúlyos virágminta a divatos, egy nyugodtabb színnel kombinálva. Bátran viselhetünk fekete ruhát, muszlinnal, melyet erőteljes rózsa motívum díszít. Virágokkal borított, mégis légiesen könnyű és elegáns a kissé csukottabb, hosszú ujjú ruha, mely minden alkatra tökéletes.

Hangsúlyos minták díszítik az alkalmi ruhákat is

Hangsúlyos minták díszítik az alkalmi ruhákat is

A 2017-es év divatos színe a ciklámen is, mely alkalmi ruhán is megjelenik. Különösen mutatós a kiegészítők játéka - például ezen az aranyszínű zipzárokkal díszített modellen.

A narancssárga szintén népszerű árnyalat – különösen izgalmas az az alkalmi ruha, amelyhez attól függően, milyen szín jelenik meg rajta, a felsőt aszerint változtathatjuk: narancssárga, kék, vagy akár zöld bolerót is viselhetünk ehhez az igazán mutatós darabhoz.

A sima vonalú ruhákra idén jellemző, hogy díszük igen visszafogott – a hátán megjelenik egy ezüstszínű lánc, mely akár le is kapcsolható, s ezzel hétköznapivá tesszük a ruhát. Kettő az egyben! Nagyon mutatósak az olyan alap ruhák is, melyeket muszlin hátsó rész egészít ki, s így takarja a vállat - ezt sok hölgy kifejezetten szereti.

 

A gyönyörű kék alapruha ezüstös dísze akár le is vehető - magyarázza Patkó Judit

A gyönyörű kék alapruha ezüstös dísze akár le is vehető - magyarázza Patkó Judit

 

Milyen kiegészítők divatosak idén?

Sálat bátran használhatunk! Bármilyen öltözethez viselhető. Van itt finom, len és pamut keverékkel készült sál, fantasztikus, valóságos színorgiával. Nagyon kényelmesek, s igazi különlegességük a merész színkeverés és az anyagok kombinálása, például a csipke a lennel.

 

A kiegészítőkből idén a színpompás, kombinált anyagú sálakat ajánlja a Moaré tulajdonosa

A kiegészítőkből idén a színpompás, kombinált anyagú sálakat ajánlja a Moaré tulajdonosa

A pomponok a sál szélén játékossá, kedvessé varázsolják azt – ezt a modellt egy farmerdzsekihez is nyugodtan felvehetjük, biztos a siker.

Az egyszerűbb változatok csak két színt variálnak, kissé rojtos széllel és szép alapanyaggal. Kedvencem az álomszép, sok kis virággal, hímzéssel készült, áttetsző sál, mely anyagát tekintve is finom és puha. Ennél többre aligha vágyhatunk!

B.A.

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >