2018. 11. 19. - 14:00

Királykéktől az áttetsző feketéig – a szezon legjobb alkalmi modelljei

Királykéktől az áttetsző feketéig – a szezon legjobb alkalmi modelljei

A hideg időnek is megvannak az előnyei: felvehetjük a szemet gyönyörködtető őszi-téli alkalmi ruhákat. A budapesti Váci utca Moaré Butikjában különlegesen díszített fehér, fodrok uralta királykék ruha és áttetsző csíkkal ellátott fekete nadrág is lehetőség ad a tökéletesen elegáns megjelenésre.

Ha elegancia, akkor fekete szín – tartják sokan.Kék alkalmi ruha fodorral
 
Ám a legszemrevalóbb alkalmi ruhák királykékben, pirosban is remekül mutatnak, érdemes velük próbát tenni, ha nem idegenkedünk az erőteljes színektől!
 
A budapesti Váci utca Millennium Centerének Moaré butikjában nemcsak elegáns fekete, vagy feketével kombinált modellekből válogathatunk a 2018-as őszi-téli szezonban.
 
Patkó Judit, a butik üzletvezetője az alkalmi ruhák sorában olyan, szemet gyönyörködtető darabokat ajánl, melyeket bátran felvehetünk bármilyen elegáns rendezvényre, környezetbe.  
 
Kezdetnek íme egy, a szokványos feketétől eltérő modell: királykék alkalmi ruha, fodros díszítéssel.
 
 
Sima vonalú ruha erőteljes motívumokkalMint Patkó Judit kiemelte: a 2018-2019-es őszi és téli szezonban a hangsúlyos dekoráció még erőteljesebb, mint valaha.
 
Tökéletes példája ez a lélegzetelállító ruha, melyen a fodrok valósággal uralkodnak.
 
A fodor mindenhol felbukkan – a modellen látható fekete top ugyancsak a szezon slágere. A lezser, de elegáns, bőszárú nadrágot tüll betét teszi különlegessé.
 
Nagy siker a fekete mintás, sima vonalú alkalmi ruha is: övmegoldása zsinóros, mintázata erőteljes, ennek ellenére nem tolakodó.
 
Aki ragaszkodik a feketéhez, ám mégis feldobná valamivel az egyszínű ruhát, annak is ideális választás ez a csodálatos modell.
 
B.A.
 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.