MOARÉ - Divat

Megéri a próba: ilyen a tökéletes őszi esküvői ruha!

Megéri a próba: ilyen a tökéletes őszi esküvői ruha!

Nem ritka, hogy egy ifjú pár kora ősszel kel egybe. Ezekre az esküvőkre is vannak kimondottan az évszakhoz alkalmazkodó alkalmi ruhák, melyekről a fővárosi Váci utca Moaré Divat butik tulajdonosa, Patkó Judit beszélt.

Kora ősszel az idő már nem túl meleg, de hidegnek sem nevezhető. Az esték hűvösebbek, ám ha esküvőről, lakodalomról van szó, természetes, hogy a jó hangulatot, a táncot is bele kell kalkulálni számításainkba, amikor eldöntjük, milyen ruhában is szeretnénk megjelenni a nagy eseményen.

Klasszikus formák, csillogás jellemzi a kora őszi esküvői ruhákat

Klasszikus formák, csillogás jellemzi a kora őszi esküvői ruhákat

A budapesti Váci utcában levő Moaré Divat kora őszi kínálatában az alkalmi modelleket tekintve a klasszikus, nőies formák jellemzők – fényesebb anyagokból. Patkó Judit, a butik tulajdonosa beavatott minket a részletekbe.

Milyen őszi esküvői modellekkel készül a Moaré Divat?

A csillogás diszkréten, finoman jelenik meg az őszre szánt, klasszikus, nőies ruhákon – igen szép kínálattal várjuk vevőinket. Klasszikus, elegáns modellekkel készülünk, melyeken ma már megmutatkoznak a modern formák – a forma- és az anyagválasztás egyraánt különleges. Főként koktélruhákról van szó, de nagyon szép felsők, bolerók is rendelkezésre állnak. Sőt, finom anyagokból készült, hosszabb kabátokkal is szolgálhatunk, amelyek most igen népszerűek. Minden igényt ki tudunk elégíteni.

Az elegáns esküvői ruha vidám, virágos mintás is lehet

Az elegáns esküvői ruha vidám, virágos mintás is lehet

A Joseph Ribkoff kanadai márka, amelyet képviselünk, szinte mindig ugyanazokkal az anyagokkal dolgozik, csupán a színek és a minták változnak: lélegző, kényelmes viseletek, amelyek kevésbé gyűrődnek. Kis helyen elférnek, össze lehet hajtani őket, nem okoz gondot a viselést megelőző előkészítésük.

Mely színek, minták a legnépszerűbbek?

Színek tekintetében változatos a kínálat. Sokféle helyszín van, ősszel kültéri esküvőket is rendeznek még. Egyéni és testre szabott, hogy kinek milyen modell áll majd a legjobban. Vevőinket azzal is igyekszünk segíteni a választásban, hogy érdeklődünk, mikor lesz az esküvő és milyen helyszínen – hiszen általában jóval az esemény előtt elkezdenek már készülni rá, nem az utolsó percre hagyják. Ezek alapján már könnyebb modelleket ajánlani.

Klasszikus elegancia enyhe csillogással és légiességgel

Klasszikus elegancia enyhe csillogással és légiességgel

A próbák során kiderül, kinek mi előnyös, miben érzi jól magát - utóbbi igen fontos, hiszen akkor csinos egy nő igazán. A fényes hatás rendkívül népszerű most.

A visszafogott csillogás pedig nemcsak az anyagban, hanem a díszítésekben is megjelenik. A gyönggyel, kővel díszített ruhák sok hölgy tetszését elnyerik, kitűnően hangsúlyozzák az ünnepélyességet.

Modern formák, nőies vonalak

Modern formák, nőies vonalak

Hogyan döntheti el egy hölgy, melyik ruha áll neki a legjobban?

Úgy gondolom, tíz ruhát legalább érdemes felpróbálni, hogy ne legyen kétségünk afelől, melyik a tökéletes. Legjobb tudásunk szerint igyekszünk divattanáccsal ellátni vevőinket, s akár előnyösebb ruhát is ajánlani annál, amit kinéztek maguknak.

Sok esetben hosszú utat kell bejárni, míg megtaláljuk az igazit. A próbák során megtapasztalhatjuk, melyik modellben hogyan érezzük magunkat – míg végül meglesz az,  amelyben a legjobban. A próbára időt és türelmet kell szánni.

A "kis fekete" ruha mutatós, színes blézerrel is kombinálható esküvőre

A "kis fekete" ruha mutatós, színes blézerrel is kombinálható esküvőre 

Érdemes tudni, hogy fontos a megfelelő fehérnemű is, amely hozzájárul ahhoz, hogy a ruha előnyösen álljon rajtunk. Ahhoz tehát, hogy egy szép modell érvényesülni tudjon, az alakformáló alsóneműt sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezzel lényegesen rá lehet segíteni arra, hogy tökéletes legyen az összhatás.

B.A.

 

 

 

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >