2017. 12. 11. - 11:10

Moaré divat - A kockás és a fémes csillogás hódít idén

Moaré divat - A kockás és a fémes csillogás hódít idén

A téli kollekció ismét tartogat újdonságokat számunkra: a budapesti Váci utca Millennium Centerében található Moaré butikban a legdivatosabb modellek várják gazdájukat, melyeknek fő jellegzetessége az anyagok bátor kombinálása és a fémes csillogás.

Tagadhatatlan előnye a télnek, hogy kellemes, meleg, puha anyagokkal kényeztethetjük magunkat. A legújabb trendeknek megfelelően a Moaré butikban megtalálható modelleken is megjelenik az anyagok merész keverése, az ünnepi csillogás, valmint kiválóan használhatók a hőérzetet növelő kiegészítők, melyekről Patkó Judit, az elegáns Váci utcai üzlet tulajdonosa beszélt.

Ez a ruha franciás, elegáns, finom modell az anyagok bőséges kombinációjával

Ez a ruha franciás, elegáns, finom modell az anyagok bőséges kombinációjával

Mely összeállításon mutatkozik meg leginkább az anyagok kombinációja?

A többféle anyagot vegyítő fekete ruha az egyik kedvencem. Minden megvan rajta, ami újdonság az idei szezonban. Bátran kombinálják a textileket: a taftot a pamut dzsörzével, alatta egy gyönyörű csipkeruha, amely elöl rövidebb, hátul hosszabb, uszályszerűen. Maga a csipke is flitterekkel van díszítve. Felsorolva talán soknak tűnik, mennyi anyagot használtak fel, mégis tökéletes összhangot eredményeznek – ez egy igazi franciás, elegáns, finom modell.

S ha már franica, a PostCafé márka egyre közkedveltebb üzletünkben, mivel igen merészen használja a különböző stílusokat – szépen vegyíti őket, s végül fantasztikus összhatást ér el. Mindez remekül megmutatkozik a kezemben tartott felsőn: a szürkét pirossal, fehérrel, feketével és barnával is jól összhangba lehet hozni. A fémszál pedig, ahogyan szinte minden anyagban idén, itt is megjelenik.

Hódít a kockás - ruhában és kabátban egyaránt

Hódít a kockás - ruhában és kabátban egyaránt

Korábban elhangzott, hogy a kockás kiemelt hangsúlyt kap ebben a szezonban.

Valóban, szintén az újdonságok között említhetők a kockás anyagok. Ez a kabátka tökéletesen demonstrálja az idei trendet: szürke és fekete, gazdagon átszőve ezüst szálakkal, mellyel kap egy fémes csillogást. Bátran felvehetünk hozzá egy ezüst beszövéses lurex pólót, s egy hangsúlyos, szürke árnyalatokkal játszó kiegészítőt. Modern, melyet a zipzárak is kiemelnek, s megjelenik a modellen a műbőr is.

A szürke, fekete és a fémes csillogás nagy divat idén - mondja Patkó Judit

A szürke, fekete és a fémes csillogás nagy divat idén - mondja Patkó Judit

Mi az, ami még - szó szerint - melegen ajánlott ezen a télen?

Újból reneszánszukat élik a kötött szoknyák. Emellett kabátok alá is javaslom a puha, meleg stólákat. Ez a mutatós kiegészítő abszolút növeli a hőérzetünket, s segítségével a réteges öltözködés is megoldott, hiszen bármikor elővehetjük a táskánkból. A legzordabb időben is komfortosan érezzük majd magunkat!

Kapcsolódó cikk:

Minden hölgynek jár egy kis csillogás! - Téli divat a Moarében

Moaré butik: Sorsolás és pezsgő a Ribkoff-napon

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.