2017. 09. 13. - 12:30

Őszi trendek – amelyeket kötelező viselni idén!

Őszi trendek – amelyeket kötelező viselni idén!

Mi a trendi 2017 őszén? Kísérjük figyelemmel a legújabb divatot! A kifutók modelljeinek öltözéke már árulkodik arról, hogy az öv vagy éppen a kék szín menő idén. Lássuk a kínálatot!

Ahogyan a színek divatja változik, minden évszakban megvannak azok a kellékek is, amelyekkel tökéletesen feldobhatjuk vagy kiegészíthetjük öltözetünket.

2017 őszének legmenőbb árnyalatait és darabjait már felvonultatták a kifutók modelljei. Vessünk hát egy pillantást arra, mit érdemes beszerezni ebben a szezonban!

1.Övet a derékra: akár vastag, akár vékony, a derékon összehúzható öv 2017 őszén divatos darab lesz. Kabátkához, pulcsihoz vagy elegáns összeállításhoz egyaránt viselhető, karcsúsítás szempontjából különösen nyerő.

2.Ég kék: a gyönyörű kék árnyalat mindenki szívébe belopja magát idén ősszel. A türkiztől a sötétkékig bármelyiket hordhatjuk, divatosak leszünk.

2.Kockák: a kockás anyagok igen sokoldalúak lehetnek. A kicsiktől kezdve az egészen nagy verziókig számos változatból választhatunk, alkatunknak megfelelően. Természetesen hivatalos eseményre is viselhető, de a kisebb kockás verzió, mely fehér blúzzal kimondottan jól mutat.

3.Bokadísz: a legújabb kiegészítő, amely eddig kevésbé volt jellemző. Olyan, akár egy bokalánc, de stílusától és színétől függően kitűnően társítható aktuális ruhánkhoz, legyen az elegáns vagy sportos.

4.Flitterek és kristályok: a ragyogó varázslat minden este kijár! A parti öltözékek és esti szerelések elengedhetetlen darabja 2017 őszén a csillogó, vagy láncokkal díszített ruha, felső, alsó, az arany- és az ezüst ragyogás. A csizmákra ugyanez vonatkozik!

5.”Paplan” ruhák: mióta Alexander McQueen divattá tette a paplananyagból készült öltözéket, egyre nagyobb népszerűségnek örvend az anyag. Felsőruházatok és ruhák egyaránt mutatósak ebből a takarószerű textilből.

A cikket folytatjuk.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.