2016. 12. 13. - 14:30

Ruhák, amelyektől szebb az élet

Ruhák, amelyektől szebb az élet

„Nők vagyunk, szeretünk öltözködni – itt pedig igen széles választékban találjuk meg azt, amitől az élet szebb” – fogalmaz Patkó Judit, a Moaré Divat tulajdonosa, aki a budapesti belváros Váci utcájában kínálja mutatósabbnál mutatósabb, igazán minőségi ruháit az érdeklődőknek, a Millennium Centerben.

Kellemesebb az élet egy-egy gyönyörű, jól eltalált ruhadarabtól, melyben igazán nőnek érezhetjük magunkat – vallja Patkó Judit, aki a Váci utcai, exkluzív Moaré Divatban várja vásárlóit igényes, mutatós, egyedi megjelenésű ruhaválasztékkal.

Véleménye szerint azért vagyunk nők, hogy jól öltözzünk, s a hölgyek többsége nagyon is szeret öltözködni, olyan ruhákat viselni, melyek előnyösen emelik ki alakját, amelyekben ragyoghat.

A divatos királykék és a borvörös ruhák is megtalálhatók a Moaré Divatban

A divatos királykék és a borvörös ruhák is megtalálhatók a Moaré Divatban

Ehhez nyújt a – valójában kedvtelésből indult - Moaré Boutique segítséget. Amennyiben igazán minőségi darabokat keresünk valamilyen alkalomra, vagy elegánsan szeretnénk megjelenni a mindennapokban is, érdemes ide benézni és próbálni!

Patkó Judit tulajdonos az év legnépszerűbb árnyalatairól is mesélt.

 Mutatós, minőségi kötöttárut is talál a Moaré Divatban, aki melegen szeretne öltözni

Mutatós, minőségi kötöttárut is talál a Moaré Divatban, aki melegen szeretne öltözni

Mely színek divatosak az idén?

A királykék változatlanul tartja magát, akárcsak korábban. Ami újdonságnak mondható, az a borvörös, valamint a gyönyörű csokoládébarna. Nagyon örülünk neki, mivel ez a szín hiánynak számított – sok éven át nem volt megtalálható a palettán. Most azonban ismét fókuszpontba került.

A ruhák magukért beszélnek. Ám nem mindenki tud elsőre jól választani közülük. Ha valamilyen eseményen, vagy egyáltalán a hétköznapokban szeretnénk jól kinézni, nagy segítséget tud nyújtani egy jó szakember. Segítünk vevőinknek kitalálni, hogyan öltözzenek fel, ha nincs ötletük a ruhaösszeállításukat illetően.

 

Amennyiben pedig az elképzelés megvan, igyekszünk eléjük varázsolni azokat a dolgokat, amelyekből válogathatnak, hogy előállhasson a tökéletes megjelenés.

Ehhez nagyon szép a kötöttáruval is hozzájárulunk. Külön kiemelném a Golléhaug-ot, amely egy német márka. Megbízható, gyönyörű kidolgozású anyagokkal, szép színekkel dolgoznak, s egészen az 50-es méretig kínálnak igen mutatós és minőségi darabokat, melyeket hidegben is nagy örömmel hordhatunk - rendkívül nőiesek és divatosak leszünk bennük.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.