MOARÉ - Divat

Tavaszi trend: mindent hordhatunk együtt, amit azelőtt nem!

Tavaszi trend: mindent hordhatunk együtt, amit azelőtt nem!

Végre itt a tavasz, lazábban öltözhetünk és újra megmutathatjuk magunkat. A 2017-es tavaszi kollekció ruhái ebben abszolút segítségünkre vannak – vallja Patkó Judit, a budapesti Váci utca Millennium Centerében található Moaré Divat tulajdonosa, aki szakértő szemmel ajánl vevőinek csinos, előnyös összeállításokat.

A hosszú, hideg, kabátos téli időszak után mindig üdítően hat az emberre a tavasz, s vele a nyitottabb, vékonyabb anyagból készült ruhák viselete is. Ezekből idén is számos újdonság áll a hölgyek rendelkezésére.

A csíkost a virágossal is bátran vegyük fel - ajánlja Patkó Judit, a Moaré Divat tulajdonosa

A csíkost a virágossal is bátran vegyük fel - ajánlja Patkó Judit, a Moaré Divat tulajdonosa 

A fővárosi, Váci utcai Moaré Divat butik tulajdonosa, Patkó Judit is nagyon várta már a tavaszt, hiszen megérkeztek az új színek, anyagok, az üzlet megújult - s egy rendkívül mutatós kollekciót ajánlhat a kellemes időre vevőinek.

Mi számít új trendnek 2017 tavaszán?

A 2017-es tavaszi-nyári kollekció igen széles lehetőséget biztosít arra, hogy a színekkel és a szabásvonalakkal játsszunk – s meg is tesszük! Hangsúlyosak a minták és a színek egyaránt, ráadásul igen szépen lehet keverni őket egymással. Mindent megengedhetünk gyakorlatilag, ami az egyéniségünkbe belefér. Amiben jól érezzük magunkat, azt most bátran felvehetjük!

Mi mindent viselhetünk, amit eddig nem?

A virágosat a pöttyössel, a csíkost a virágossal, nincsenek szigorúan vett szabályok. Amit régen sosem vettünk volna együtt, azt most nyugodtan hordhatjuk.

Kiemelendő, hogy a szabásvonalak picit változtak. Így például a derékban megszabott ruhákat is viselhetjük – 1-2 évvel ezelőtt még szinte tilosnak számítottak, most viszont előszeretettel hordják őket a hölgyek. Ezek a modellek nemcsak kis méretekben kaphatók nálunk. A titkuk az, hogy nem erősítik az alakot, mert a csíkok beosztása segít formássá tenni azt.

Kellemes anyagok, igéző színek népszerűek idén tavasszal

Kellemes anyagok, igéző színek népszerűek idén tavasszal

Milyen anyagok, színek divatosak 2017 tavaszán?

Abszolút előtérbe kerültek a pamut anyagok, hiszen nagyon kellemes viseletről van szó. Meleg időben különösen jól esik őket hordani. A kétrészes szetteket sokan választják szívesen: praktikusak, mert van, aki szereti eltakarni a karját. Ezek a szettek egy topot és könnyű kardigánt foglalnak magukba.

A kék, fehér és a piros kiválóan kombinálható - mondja Patkó Judit

A kék, fehér és a piros kiválóan kombinálható - mondja Patkó Judit

A csíkos nadrágok - különösen egy kis strasszal ékesítve - nagyon népszerűek most. Rendkívül jó kombináció a fehér a sötétkékkel – a kék gallér remekül hangsúlyozza az arc szépségét. Hozzájuk a piros is igazán jól mutat. A strassz, a kék, fehér, piros szín egy pólón belül is nagyon divatos.

Fontos még, hogy a nadrágok szűkek és testhezállóak. A hétnyolcados capri fazon is kedvelt idén a hölgyek körében.

B.A.

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >