2019. 02. 05. - 18:12

4 hüvelykes képernyő és Google Asszisztens a Lenovo Smart Clock asztali okosórában

4 hüvelykes képernyő és Google Asszisztens a Lenovo Smart Clock asztali okosórában
A Lenovo és a Google közös gyermeknek adott életet nemrég, hiszen bemutatkozott a Lenovo Smart Clock nevű asztali okosóra, amelyben Google Asszisztens segíti a vezérlést.

A Lenovo Smart Clock a gyártó szerint képes arra, hogy az okosotthon rendszeréhez tartozó eszközöket irányítsa, valamint a kedvenc zenéinket hallgathassuk akár többszobás összekapcsolódással is. A készülék támogatja a hangutasítások kezelését, valamint a 4 hüvelykes IPS érintőképernyőn keresztül törtőnő vezérlést.


A Google Asszisztens előnyeit hamarosan a 
Lenovo Smart Clock okosóra tulajdonosai is élvezhetik


A Smart Clock a felhasználó alvási szokásai is vizsgálja, valamint javaslatokat ad az alvás minőségének javítására. Ilyen például az, hogy figyelmeztet arra, ha ideje aludni térni, ezzel biztosítva az alvási higiénia biztosítását. A Google Asszisztens által be lehet állítani alvási rutinokat, többek között hogy megfelelő sötétítése legyen a lámpáknak, vagy hogy reggel az első naptárbejegyzést megmutassa, és ehhez mindössze egy egyszerű parancsot kell csak kiadni.

A Google Asszisztens előnyeit hamarosan a  Lenovo Smart Clock okosóra tulajdonosai is élvezhetikA teljes méretű USB-porttal a Lenovo Smart Clock hatékony és gyors töltése valósítható meg. A 6W-os hangszóró a Dolby legújabb zajszűrő technológiát használja, ezzel biztosítva a kiváló hangminőséget. A többszobás funkcionalitásnak hála az okosóra összetársítható külső hangszórókkal, hogy aztán ezen keresztül játssza le a zenéket, hangoskönyveket, podcast-eket vagy éppen rádióadásokat akár a ház összes szobájában.

A Lenovo Smart Clock emellett Chromecast támogatást is élvez, és a felhasználók az Assistant Routines előnyeit is kihasználhatják. Ez utóbbi alkalmas például arra, hogy az eszköz reggelente automatikusan bekapcsolja a kompatibilis kávéfőzőt vagy a fűtést, hiszen a támogatott eszközök száma meghaladja a tízezret.

A Lenovo Smart Clock valamikor tavasszal kerül a boltokba igen baráti, 79,99 dolláros áron, ami kb. 23.000 forintot jelent.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.