2019. 02. 11. - 18:41

5G technológia és 12GB RAM van, gombok és portok nincsenek a Vivo APEX 2019 okostelefonban

5G technológia és 12GB RAM van, gombok és portok nincsenek a Vivo APEX 2019 okostelefonban
Egy igazi nagyágyú mutatkozott be Vivo APEX 2019 néven, hiszen a különlegességei közé tartozik a folyadékhűtéses CPU, az 5G-technológia, valamint az, hogy a Meizu Zero-hoz hasonlóan egyetlen gomb vagy port sem található a szélein.

Nagyon vékony káva öleli körbe a Vivo APEX 2019 6,39 hüvelykes AMOLED érintőképernyőjét, ami a full-screen megoldásnak hála egyszerre tölti be a hangszóró szerepét a médiatartalmak lejátszásához és a telefonhívásokhoz egyaránt. A telefon hátlapja ívelt üvegkialakítást képvisel, ami prémium megjelenést kölcsönöz neki.

A Vivo APEX 2019 okostelefonon egyetlen fizikai gomb vagy port sem található
A Vivo APEX 2019 okostelefonon egyetlen
fizikai gomb vagy port sem található


A készüléken tehát nincs 3,5 mm-es jackdugó, fülhallgató tehát csak vezeték nélküli módon csatlakoztatható. Fizikai hangerőszabályzó gombok nélkül a széleken nyomásérzékeny bekapcsoló- és hangerőszabályzó felületek vannak, USB-port helyett pedig mágneses csatlakozó áll rendelkezésre a hátlap alsó részén a töltés és adatátvitel érdekében.

A Vivo APEX 2019 okostelefonon egyetlen fizikai gomb vagy port sem találhatóAz APEX 2019 belsejében egy Qualcomm Snapdragon 855 processzor dolgozik folyadékhűtéssel kiegészülve, hogy a teljesítmény mindig maximálisan kihasználható legyen. Ehhez jön még 12GB RAM, valamint 256 vagy 512GB tárhely. Fizikai SIM-kártya helyett 5G-képes eSIM megoldást hordoz magában az eszköz.

Az ujjlenyomat-olvasó nem a hátlapra került, hanem a kijelző részét képezi. Ráadásul a teljes képernyőn elérhető lesz, tehát mindegy, hogy a felhasználó hol érinti meg azt, az azonosítás ugyanúgy megtörténik. Sőt, két ujjal történő feloldás is lehetséges. A hátlapra 12 + 13 megapixeles duál kamerát ültettek, előlapi kamera viszont nincs a telefonon.

A Vivo APEX 2019 fehér, szürke és fekete színben kerül forgalomba. Hogy mikor, arról viszont nincs hír, mivel még a kínai gyártó gőzerővel dolgozik a tökéletesítésén és a befejezésén. Az MWC 2019 barcelonai rendezvényén viszont várhatóan már közelebbről is meg lehet ismerni.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.