2020. 10. 29. - 10:58

A 7 leggyakrabban játszott online játék a COVID karantén alatt

A 7 leggyakrabban játszott online játék a COVID karantén alatt
A COVID miatt a világ országai lezárásokra kényszerültek. Ennek értelmében szinte mindenkinek hetekig otthon kellett idén maradnia. A négy fal között rekedt milliók számára számos tevékenység nagyon népszerűvé vált - ezek egyike lett az online játék.
Még ha az iparág az elmúlt évek során egyre népszerűbb is lett, még mindig sok játék és műfaj növekszik ugrásszerűen. Vessünk most egy pillantást arra, hogy mivel játszott a legtöbb ember a lezárások során.
 
A 7 leggyakrabban játszott online játék a COVID karantén alatt
 
Online kaszinók
 
A COVID hatására hatalmas lett az érdeklődés az online kaszinók iránt. Valószínűleg azért is, mert minden hagyományos, fizikai létesítmény leállt. Az e-gaming lett az új norma a szerencsejátékosok számára.
 
Deli Péter, vendég szakértőnk szerint - akinek részletes profilját itt tekintheti meg - az olyan internetes oldalakon, mint az online kaszinók, több ezer játék áll a játékosok rendelkezésére, és még ennél is sokkal több játékost tudnak fogadni egyidőben. A pókertől a nyerőgépekig a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Az online kaszinókban nincs arra vonatkozó időkorlát, hogy mettől meddig lehet játszani, ami valószínűleg hozzájárult a megnövekedett népszerűséghez.
 
PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds)
 
Mivel nem volt lehetőség szocializálódni, sok ember alternatív megoldást keresett a közösségben eltöltött időre. Az egyik ilyen opció az online játékokkal való játék. Órákat tölthet szórakozással, miközben továbbra is betartja a távolságtartásra vonatkozó szabályokat.
 
A játékosok körében népszerű lehetőség a PUBG. Ezt tartják a legjobb online játéknak, amelyet barátainkkal is játszhatunk. Több platformon elérhető, és felhasználói köre több mint 50 millió játékost számlál. Fantasztikus grafikájával és a sok-sok szórakoztató küldetéssel nem csoda, miért döntött olyan sok ember a regisztráció mellett.
 
League of Legends
 
A League of Legends (LoL) sok éve töretlenül őrzi népszerűségét, és kiváló karantén játék. Fantasztikus játékmenetet és rengeteg egyéb előnyt kínál, de a legjobb az egészben, hogy ingyenesen játszható. Ez a játék lett az egyik kedvence azoknak a játékosoknak, akiknek otthon kellett maradniuk.
 
Fortnite
 
Megannyi csodálatos karakteropciójával és kiváló grafikájával ezt a bottle royale játékot minden játékos csak ajánlaná. Játszhatja PC-n, konzolon vagy mobilon - ami Önnek ideális, ha épp az otthona különböző helyiségeiben szeretne játszani.
 
A Fortnite is azok közé a játékok közé tartozik, amely ingyen elérhető, és a legtöbbet kínálja gyakori frissítéseivel és hatalmas játékos csoportjaival. Lehet lazán vagy versenyszerűen játszani, az aktuális hangulatunktól függően.
 
Call of Duty: Morden Warfare
 
A karantén időszak kezdete óta, 2020 áprilisától 45%-kal nőtt a CoD-t használó játékosok száma. Ez a játék kiváló mindazok számára, akik kedvelik a háborús és bottle játékokat - az online játék nyomása nélkül. A CoD ugyancsak egy cross-platform játék, így bárki élvezheti a szövetségesei melletti harcot.
 
Ha egyedül szeretne játszani, ez a játék ahhoz is tökéletes. A koncepciója egy érzelmekkel gazdag történet, amely reális játékmenettel és kivételes grafikával visz át minket a háború kalandjain.

Grand Theft Auto V
 
A Grand Theft Auto egy olyan játéksorozat, amely minden egyes folytatásával csak jobb lett. A GTA V a sorozat egyik legnépszerűbb tagja, és a COVID során sok játékos visszatért hozzá. Az emberek átlagosan heti 20,2 órát töltöttek ezzel a játékkal.
 
Szinte minden elképzelhető platformon elérhető, így nagyon könnyen hozzáférhető játék. A nyílt világ szabadságával és annak lehetőségével, hogy történetmesélés vagy küldetés módban játsszunk, könnyen belátható, miért tölthetnek az emberek ennyi órát ezzel a játékkal.
 
A 7 leggyakrabban játszott online játék a COVID karantén alatt
 
Animal Crossing

Az Animal Crossing-ot a karantén időszak alatt dobták piacra, az egyik legjobb eladási számokat hozó játék lett a COVID során. Ez nagy valószínűséggel azért van, mert sok embernek jó egy kicsit elmenekülni, miközben a négy fal között ragadt. Még ha csak a Nintendo Switch-en is elérhető, maga a konzol meglehetősen sokoldalú.

Az Animal Crossing nem túl megterhelő a játékmenet szempontjából. A játékosok virágokat ültetnek, díszítik otthonaikat, beszélgetnek más karakterekkel és testre szabják szigetüket. Gyönyörű játék a kikapcsolódni vágyó gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Jót kihozni egy rossz helyzetből

A COVID sok mindent megváltoztatott szerte a világon. Miközben heteket kellett otthon töltenie az emberiségnek, sok iparág hirtelen felvirágzott. A gaming szektor továbbra is a lezárások egyik legnagyobb haszonélvezője.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.