2021. 04. 09. - 12:59

A Vodafone világszerte piacvezető szerepet tölt be az IoT szolgáltatók között

A Vodafone világszerte piacvezető szerepet tölt be az IoT szolgáltatók között
A Vodafone hetedik alkalommal vívta ki az elismerést
A Gartner hetedik alkalommal nevezte meg a Vodafone-t piacvezető IoT szolgáltatóként Magic Quadrant riportjában.
vodafone_sajtokozlemeny
 
A 2021-es Gartner Magic Quadrant 18 széleskörű IoT szolgáltatást nyújtó szervezetet vizsgál világszerte. Ezek közül a Vodafone messze a legmagasabban értékelt két szempontból is: a vevői igények megértését és azok legmagasabb szintű kiszolgálását jelentő "látás teljességének", illetve a szolgáltatások testreszabottságában és azok könnyű elérhetőségében megnyilvánuló "kivitelezés képességének" szempontjából.
 
Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország Vállalati Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyettese elmondta: "Az elmúlt 12 hónapban globálisan több ezer ügyféltől érkezett visszajelzés, akik szerint az IoT segítette őket ellenállóbbá és rugalmasabbá válni, illetve fenntartani az üzlet folytonosságát ebben a fennakadásokkal teletűzdelt időszakban is. De akadnak még további előnyök is. Az IoT elősegíti a vállalatok innovációját és a nyereséges növekedést. A tapasztalatok alapján az IoT-t használó ügyfelek hozzáférnek a kiaknázatlan adathalmazokhoz, melyek stratégiai gondolkodásra ösztönzik őket, új üzleti modelleket alkalmaznak, illetve javul ügyfélelégedettségük is. A vállalatok az IoT technológiákat hatékonyságuk és agilitásuk fejlesztésére, valamint a környezetszennyezés csökkentésére használják.”
 
Hozzátette: „Az IoT megoldások egyre jelentősebb térhódítása Magyarországon is megfigyelhető – a hazai vállalkozások is felismerték, hogy az IoT alapú innovációk alkalmazása nélkülözhetetlen jövőbeli sikerességük szempontjából. A Vodafone Magyarország hazánkban is piacvezető az IoT szolgáltatások tekintetében, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan új megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára.”

A szervezetek működésének digitalizációja folyamatosan zajlik. A Vodafone Business 2020 IoT Spotlight riportban vizsgált vállalkozások 87%-a szerint az IoT meghatározó a jövőbeli sikerük szempontjából. A Vodafone 182 országban és több, mint 570 hálózaton keresztül biztosít széleskörű IoT szolgáltatásokat és végpontok közötti kommunikációs megoldásokat. Ennek eredményeként képes kielégíteni az ügyfelek alapvető igényeit a kulcsfontosságú IoT-t használó területeken, ideértve az autóipart, a gyárakat vagy az egészségügyi ellátást.
 
Ha többet szeretne megtudni a Vodafone pozíciójáról és arról, hogy ez mit jelent ügyfeleink számára,  olvassa el a teljes Gartner Magic Quadrant for IoT Connectivity Services Worldwide jelentést.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.