2019. 04. 23. - 13:47

Akár 18 órán át is bírja szuflával a Huawei FreeLace vezeték nélküli, vízálló fülhallgató

Akár 18 órán át is bírja szuflával a Huawei FreeLace vezeték nélküli, vízálló fülhallgató
A Huawei egy új vezeték nélküli fülhallgatóval rukkolt elő, mely egyrészt hosszú üzemidőt ígér, másrészt ellenáll a víznek is. Ez a Huawei FreeLace.

Sportoláshoz kifejezetten alkalmas társ lehet a Huawei FreeLace fülhallgató, amely a Huawei P30 okostelefonokkal egyidőben mutatkozott be, és azóta pedig már forgalomba is került. Egyrészt az eszköz IPX5 minősítést élvez, amely vízállóságot jelent, másrészt vezeték nélküli, vagyis kábel helyett Bluetooth 5.0-val csatlakozik a telefonhoz.

A sportolók új kedvence lehet a Huawei FreeLace fülhallgató
A sportolók új kedvence lehet
a Huawei FreeLace fülhallgató


Attól sem kell tartani, hogy sportolás közben hirtelen lemerül, hiszen a 120 milliamperóra kapacitású, magas hatásfokkal működő lítium akkumulátor akár 18 órányi üzemidőt is képes biztosítani egyetlen töltéssel. Mi több, az akksi gyorstöltésre alkalmas, ami azt jelenti, hogy 5 percnyi töltéssel 4 órányi zenelejátszás valósítható meg.

A FreeLace beépített USB Type-C csatlakozóval rendelkezik, mely HUAWEI HiPair technológiával egészül ki. Ezáltal a telefonra rádugva is lehet tölteni a fülhallgató akkumulátorát úgy, hogy közben a Bluetooth-párosítást sem kell megszakítani. Tehát ha úgy tetszik, vezetékes fülhallgatóként is használható, ekkor pedig az energiát a telefon akkumulátora biztosítja számára.

A sportolók új kedvence lehet a Huawei FreeLace fülhallgatóA kényelmes viseletről 28 fokos, ergonomikus tervezésű fülhallgatóegységek gondoskodnak. A vezérlőgombok ellenálló alumíniumfelületen kaptak helyet, ahol egy multifunkciós gomb, egy bekapcsológomb és a hangerőszabályzók is megtalálhatók. A kiváló hangminőségért kétcsatornás szélzajszűrő, valamint Bluetooth-os zajcsökkentő algoritmus felel.

A Huawei FreeLace teljes hossza 837 milliméter, ebből a kábel 288 milliméter, és mindehhez csupán 27 grammnyi súly társul. Grafitfekete, borostyánsárga, zöld és ezüst színben 99 eurós áron vásárolható meg Európa több országában is, ami nagyjából 32.000 forintot jelent.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.