2018. 10. 30. - 07:51

Az iFFALCON bemutatta a világ első 32 colos HD Ready Android tévéjét MI asszisztenssel

Az iFFALCON bemutatta a világ első 32 colos HD Ready Android tévéjét MI asszisztenssel
A kínai TCL kötelékébe tartozó iFFALCON egy igazi különlegességgel lepte meg a világot akkor, amikor bemutatta az iFFALCON 32F2A Androidos televíziót mesterséges intelligenciával.

A lényeg a felszín alatt van

Első ránézésre az iFFALCON 32F2A csak egy hagyományos 32 hüvelykes televíziónak látszik, de valójában sokkal többet rejt magában az átlagosnál. Ez ugyanis a világ első olyan, HD-ready, Google-minősített Androidos tévé, ami beépített mesterséges intelligencia alapú asszisztenssel rendelkezik.

Google-alapú operációs rendszer és hangasszisztens az iFFALCON 32F2A okostévében
Google-alapú operációs rendszer és hangasszisztens az iFFALCON 32F2A okostévében


A készüléken Android 8.0 Oreo operációs rendszer fut, a Google Asszisztens pedig egyszerű és gyors megoldást kínál arra, hogy hozzáférjünk a multimédiás tartalmakhoz, információt keressünk, vagy éppen vezérelhessünk más csatlakoztatott eszközt. Mindehhez pedig elég a hangunkat használni, hiszen a mesterséges intelligencia alapú technológia hangutasításokkal is tökéletesen működik.

10303-iffalcon-32a2a-mi-android-tvKépben-hangban egyaránt kiválót nyújt

Az iFFALCON 32F2A tévében működő Micro Dimming funkció és a LED HD háttérvilágítás a rendelkezésre álló színskála jobb kihasználását teszi lehetővé, hogy ezáltal dinamikusabb és élénkebb kontrasztot biztosítson a képeknek. Mindez Dolby audio hangrendszerrel egészül ki, hogy az MI-tulajdonságok és a szép kép mellett a hangélményre se legyen panasz.

Az iFFALCON a 32 colos 32F2A mellett további modelleket is piacra dob hamarosan, amik szintén az okostévék családját fogják erősíteni. Ilyen a 40 colos 40F2A és a 49 colos 49F2A, de szintén Google-minősített Androidos tévé érkezik majd 65 és 75 hüvelykes méretben is. Utóbbi, vagyis a 75 hüvelykes variáns ráadásul Harman Kardon hangszórókat kap, így az élmények még tovább fokozódnak.

Az iFFALCON 32F2A televízió elsőként Indiában jelent meg, méghozzá exkluzívan a Flipkart webáruházban. Ára 13.499 rúpia, vagyis nagyjából 52.000 forint.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.