2018. 10. 09. - 07:44

Az LG ThinQ AI mesterséges intelligenciát hoz a televíziók számára

Az LG ThinQ AI mesterséges intelligenciát hoz a televíziók számára
Egyre több helyen teszi elérhetővé az LG a korszerű és fejlett televízióit: ettől a negyedévtől a Google Asszisztenssel és az AI ThinQ mesterséges intelligenciával ellátott tévék már több európai országba is érkeznek majd.

Terjeszkedik a modern technika

Ausztrália, Kanada, Franciaország, Németország, Dél-Korea, Spanyolország és Anglia: ezekben az országokban lesz elérhető hamarosan az LG ThinQ AI mesterséges intelligencia a televíziókba. A gyártó globális stratégiájának része ez a terjeszkedés, melynek hatására a webOS-alapú készülékekben elérhető lesz a Google Asszisztens.


A mesterséges intelligencia a televízióknál is egyre nagyobb szerephez jut


A ThinQ Ai és a Google Asszisztens a felhasználói élményt jelentős mértékben fokozza, hiszen egyszerűen és gyorsan kezelhetőek a napi feladatok, könnyen választ lehet kapni kérdésekre, valamint vezérelni lehet a kompatibilis otthoni okoseszközöket.

10092-lg-ai-thing-tvMegkönnyíti az életet az MI

A felhasználóknak elég lesz nyomva tartani a mikrofon gombot, hogy hozzájussanak a kívánt információkhoz. Ilyen például az időjárás-előrejelzés, a közeli éttermek nyitva tartása, a legfrissebb sporteredmények, de akár a szoba fényerejének szabályozása is lehetséges vele. Köszönhető mindez annak is, hogy a Google Asszisztens már több mint 5.000 eszközre érhető el, köztük a legnépszerűbb márkák készülékein.

Az LG bejelentette azt is, hogy az Amazon Alexa kompatibilitás hamarosan szintén terjeszkedni fog, így Nagy-Britannia és az Egyesült Államok mellett Ausztráliában és Kanadában is elérhető lesz. Az LG AI televíziói a mesterséges intelligenciát mély tanulási technológiával ötvözik, így a felhasználók a természetes nyelvükön tudnak utasítást adni a tévének például arra, hogy csatlakoztassanak egy külső tárolót, illetve hogy szolgáltassanak információt vagy tartalmat egy sima verbális kérésre.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.