2019. 04. 18. - 18:53

Egy sportos és egy elegáns okosórával bővült a Huawei termékpalettája

Egy sportos és egy elegáns okosórával bővült a Huawei termékpalettája
A Huawei a számos új okostelefonja és táblagépe mellett a hordozható okoskütyüjeinek kínálatát is gazdagította, méghozzá két okosórával: aze gyik a sportosabb Huawei Watch GT Active Edition, a másik az elegánsabb Huawei Watch GT Elegant Edition.

A Huawei a két új okosórájával két különböző célcsoportot célzott meg: a Watch GT Active Edition az aktív, sportos életet élő felhasználók jövőbeni társa lehet, míg a Watch GT Elegant Edition az üzleti élet szereplőinek kölcsönös elegánsabb megjelenést.


Hamarosan elérhető a Huawei Watch GT Active Edition
és a Watch GT Elegant Edition okosóra


A Huawei Watch GT Active Edition átmérője 46,5 milliméter, amihez 10,6 milliméteres vastagság és 46 grammos súly társul (szíj nélkül). Mindez egy 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED érintőképernyő befogadására ad lehetőséget, amely 326 ppi pixelsűrűséggel bír.

Az Active Edition 5 ATM, 50 méteres vízmélységnek megfelelő nyomásnak áll ellen, tehát akár komolyabb merülésekre is alkalmas. A GPS/GLONASS/GALILEO a pontos helymeghatározást biztosítja, emellett jelen van az optikai pulzusmérő, valamint egy akkumulátor, ami akár 14 napnyi használatot is lehetővé tud tenni.

Hamarosan elérhető a Huawei Watch GT Active Edition és a Watch GT Elegant Edition okosóraA Watch GT Elegant Edition egy kissé kompaktabb, 42,8 milliméter átmérőjű óra, ily módon a súlya is csökkent 36,2 grammra, miközben a vastagsága 10,5 milliméter. Az AMOLED érintőképernyő mérete 1,2 hüvelykes, felbontása pedig 390 x 390 képpont. Az optikai pulzusmérő és a GPS/GLONASS/GALILEO éppúgy jelen van a szerkezetben, mint az 5 ATM / 50 méteres vízállóság. Az akkumulátor 7 napra elegendő energiát tud tárolni.

Mindkét óra Bluetooth 4.2-vel tud kapcsolódni bármilyen legalább Android 4.4 vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtató okostelefonhoz vagy táblagéphez. Közös tulajdonság az is, hogy van bennük triatlon mód, ami képes rögzíteni a triatlonozás teljes folyamatát, tehát az úszást, a kerékpározást és a futást is. Sőt, a hegymászás vagy a terepfutás aktivitásainak mérésére is alkalmasak.

A Huawei Watch GT Active Edition okosóra sötétzöld és narancssárga színben, hozzá passzoló fluorelasztomer szíjjal 249 eurós (kb. 80.000 forintos) áron fog piacra kerülni Európában hamarosan. A Huawei Watch GT Elegant Edition fehér és fekete színben lesz kapható 229 euróért (kb. 73.000 forintért).

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.