2019. 05. 02. - 07:56

Május 21-én tartják a Huawei Honor 20 okostelefon-széria bemutatóját Londonban

Május 21-én tartják a Huawei Honor 20 okostelefon-széria bemutatóját Londonban
A Huawei égisze alá tartozó Honor brand hivatalosan is kihirdette, hogy mikor lesz a bemutatója a legújabb zászlóshajójának, vagyis a Honor 20 szériának. Eszerint az eseményre május 21-én kerül sor Londonban.

#CAPTUREWONDER: ez a hashtag szerepel a Honor 20 széria bemutatójára küldött meghívók illusztrációin, mely nagyjából annyit tesz, hogy "örökíts meg csodát". Ebből már egyértelműen kitűnik, hogy az új okostelefon-családnál a fényképezésre fókuszáltak leginkább, ezen belül is az alacsony fényviszonyok között nyújtott teljesítményt hangsúlyozták ki például az alábbi képen:

A Huawei Honor 20 széria okostelefonjai a fotózásban profik lesznek
A Huawei Honor 20 széria okostelefonjai
a fotózásban profik lesznek


A képen a dátumot egy egyszerűbb matematikai művelettel adták meg: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4, amelyet elvégezve pontosan 521-et kapunk, azaz 5. hó 21. napját, amikor a bemutatót tartják Londonban. A rengeteg 4-es szám miatt szinte biztosra vehető, hogy beigazolódni látszódnak az elmúlt hetekben felröppent pletykák, mely szerint a Honor 20 és a Honor 20 Pro okostelefonok közül az egyik (ha nem mindkettő) már nem tripla, hanem kvadrupla, azaz 4 kamerát kap majd a hátlapjára.

A fentieken túl még egyéb hírmorzsák is keringenek a különböző szakportálokon, melyek közül az egyik az, hogy a Honor 20 szériát Kirin 980-as processzor hajt majd. Minden bizonnyal a hátsó kamerarendszer egyik eleme egy ultraszéles látószögű egység lesz. Az előlapi kamera viszont egyelőre rejtély, hogy milyen módon fog megjelenni. Előbújó kamera lesz? Vagy vízcseppformájú notch-szigetre kerül, mint ahogy a Huawei P30-nál lehetett látni?

05023-honor-20-series-okostelefon-bemutatoAz Android 9.0 Pie operációs rendszer talán nem is kérdés, hogy a telefon része lesz majd, kiegészülve az Emotion UI legfrissebb verziójával. Szintén pletykálnak egy 6,1 hüvelykes, minimum Full HD felbontású érintőképernyőről, valamint 6GB RAM-ról és 128GB tárhelyről.

Mindezen híresztelések természetesen a Huawei részéről nem megerősített információk, így a hivatalos specifikációt a május 21-i bemutató után ismerheti majd meg a közönség. Ha a Honor 10 példájából indulunk ki, akkor a Honor 20-nál is borítékolható, hogy egy sikervárományos, felső-középkategóriás okostelefon mutatkozik majd be költséghatékony áron.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.