2019. 03. 11. - 18:27

Március 14-én lesz a 32 megapixeles előlapi kamerával felvértezett Huawei Nova 4e bemutatója

Március 14-én lesz a 32 megapixeles előlapi kamerával felvértezett Huawei Nova 4e bemutatója
A Huawei március 7-én hivatalosan is megerősítette, hogy a 32 megapixeles előlapi kamerával rendelkező Huawei Nova 4e okostelefon bemutatóját március 14-én tartják, sőt, valamikor március végén pedig már a boltokba is megérkezik.

Kedvező árával, megnyerő külsejével és remek képességeivel nálunk is a mai napig népszerűnek számít a Huawei P20 Lite, vagy más néven Nova 4e, amelynek hamarosan megérkezik az utódja is.

Ez tulajdonképpen a decemberben bemutatott Nova 4 testvére lesz, és míg a Nova 4-ben "csak" 25 megapixeles előlapi kamera dolgozik, úgy az új Nova 4e már 32 megapixeleset kapott ebből az egységből.


32 megapixeles előlapi kamera dolgozik
a hamarosan bemtatásra kerülő Huawei Nova 4e okostelefonbanEz a 32 megapixeles szelfikamera többek között mesterséges intelligencia alapján működő képjavító funkciókkal (AI beauty) dolgozik.

A sima Nova 4 esetében a kamerát punch-hole megoldással tették a kijelző részévé, a Nova 4e-nél viszont a kínai gyártó visszatér a vízcseppformájú notch-hoz, annál is inkább, mert ezt a kameraszenzor nagy mérete indokolttá teszi.

Hivatalosan további részletek még nem ismertek, de néhány kiszivárgott információ szerint a Huawei Nova 4e kijelzője 6,15 hüvelykes lesz, a hátlapon pedig egyrészt tripla kamera, másrészt ujjlenyomat-olvasó fog helyet kapni.

Mivel a Nova 4e minden bizonnyal olcsóbb lesz, mint a Nova 4 volt, ezért az erőforrások terén várható némi teljesítménycsökkenés. A legvalószínűbb az, hogy a Nova 4 Kirin 970-es processzora helyett a 4e Kirin 710-es CPU-t kap.

A bemutató időpontja tehát március 14-e lesz, ekkor derül ki minden részlet a szelfibajnok telefonról, köztük a megjelenési időpontja és az ára.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.