2019. 01. 29. - 18:47

Még több segítséget nyújtanak az LG mesterséges intelligenciával működő robotjai

Még több segítséget nyújtanak az LG mesterséges intelligenciával működő robotjai
Többfajta célú, de az emberek életét nagymértékben megkönnyítő, mesterséges intelligenciával működő robotokat mutatott be az LG a közelmúltban, melyek többek között a repülőtéren, szállodában vagy a szupermarketben is segítséget tudnak nyújtani.

Az LG új, mesterséges intelligenciával ellátott robotjai közé tartozik a továbbfejlesztett LG CLOi SuitBot, melynek elődjét tavaly ősszel mutatták be Berlinben. Ez a hasznos eszköz a mindennapokban is hasznosítható, hiszen az ember derekának kímélése mellett növeli a felhasználó izomerejét. Ennek célja, hogy csökkentse a sérülés és kimerülés kockázatát nehéz fizikai munkavégzés közben, mint például nehéz terhek fölemelése, vagy éppen fentebbi helyről a földre történő pakolása.


Az LG legújabb okosrobotjai magasabb szintre emelik
a mesterséges intelligencia előnyeit


A CLOi SuitBot viszont csak az új robotok közül az egyik, hiszen mellette még bemutatkozott a PorterBot is, ami a repülőtereken áll szolgálatba, hogy segítsen eligazodni az utazóknak, sőt, a csomagok cipelésében is számíthatnak rá az emberek. Szállodákban szintén a bőröndök mozgatásában, illetve a megfelelő szoba megtalálásában lehet hasznos a CLOi ServeBot, míg a GuideBot az áruházakban történő eligazodást teszi egyszerűbbé. Nem beszélve a CartBot-ról, ami egyrészt a megfelelő árucikkek megtalálásában és azok összegyűjtésében könnyíti meg az emberek életét.

Az LG legújabb okosrobotjai magasabb szintre emelik a mesterséges intelligencia előnyeitAz LG CLOi robotjai a mesterséges intelligencia által folyamatosan analizálják a felhasználói mintákat, melyekből aztán tanul és továbbfejleszti azokat. Az érintőképernyő, a hangfelismerés szintén a tulajdonságaik közé tartozik, sőt, kérdésekre is tudnak válaszolni, de akár a fizetési folyamatokat is végig tudják vinni az üzletekben. A robotok akár 4 órányi üzemidőre is képesek egyórányi töltést követően. Fejlett navigációs és térfelismerő rendszerrel bírnak, saját magukat pedig napi rendszerességű öndiagnózissal tartják karban.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.