2018. 10. 18. - 18:40

Mesterséges intelligencia alapú mozgásérzékelőt tartalmaz a Mi Home security Camera 360

Mesterséges intelligencia alapú mozgásérzékelőt tartalmaz a Mi Home security Camera 360
A Xiaomi égisze alá tartozó Mi márka a közelmúltban piacra dobta legújabb mesterséges intelligenciával működő készülékét, amellyel az okosotthon fejleszthető tovább. Íme a Mi Home security Camera 360 biztonsági kamera.

Kívül-belül minőség

Egy tetszetős kinézetű, közben fejlett képességű otthoni biztonsági kamera született meg Mi Home security Camera 360 néven. A 360 arra utal, hogy a látószöge éppen 360 fokos, a felvételeket pedig 1920 x 1080 pixel, azaz Full HD felbontáson készíti. A duál motor lehetővé teszi, hogy az optika foroghasson fölfelé, lefelé, jobbra és balra minden korlátozás nélkül, így teljesen beláthatja a teret, nincsenek "vakfoltok".

10182-mi-home-security-camera-360
Az otthon biztonságának hatékony eszköze a Mi Home security Camera 360 okoskamera


A kamera további hasznos funkciói közé tartozik az infravörös éjszakai mód, melynek hála sötétben is biztonságban tudhatjuk lakásunkat és értékeinket. Tovább fokozza a védelmi képességet a mesterséges intelligenciára épülő mozgásérzékelés, ami automatikusan 10 másodperces videót készít mozgás vagy változás felismerésekor, miközben értesítést küld a felhasználónak a szokatlan eseményről.

10183-mi-home-security-camera-360Éjjel-nappal biztonságban

A Mi Home security Camera 360 nem kevesebb mint 10 infravörös érzékelőt tartalmaz, hogy a kép minden körülmények között tiszta és éles legyen. A felhasználók a kamerát a Mi Home applikáción keresztül, okostelefonról is irányíthatják. Az eszköz f/2.1 apertúrával bír, ami szintén a rossz fényviszonyok között tud segítséget nyújtani a képminőség javításán. A felvételeket H.265 formátumban, vagyis részletgazdag módon rögzíti, legfeljebb 64GB-os microSD memóriakártya használható vele, valamint kétirányú Wi-Fi kommunikációt tesz lehetővé.

A 118 x 78 x 78 milliméter méretű Mi Home security Camera 360 már Magyarországon is megvásárolható néhány üzletben, méghozzá igen baráti áron, ugyanis már 12.990 forinttól hozzá lehet jutni.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.