2022. 05. 28. - 12:58

Mesterséges intelligencia alapú zajszűrés a OnePlus Buds N vezeték nélküli fülhallgatóban

Mesterséges intelligencia alapú zajszűrés a OnePlus Buds N vezeték nélküli fülhallgatóban
Hosszú üzemidő, gyorstöltés és mesterséges intelligencia - többek között ezek is a nemrég bemutatott OnePlus Buds N vezeték nélküli fülhallgató tulajdonságainak sorát gazdagítják, mely ráadásul igen baráti áron szerezhető be.

Egy fülhallgató esetében talán az egyik legfontosabb szempont a hangzás mellett a kényelem. Nos, ebben a OnePlus Buds N nem fog csalódást okozni, mivel a páros tagjai egyenként mindössze 4,8 grammot nyomnak, ráadásul három pár különböző méretű gumiharang is jár hozzá tartozékként, így a felhasználók a saját adottságaikhoz igazodva tudnak választani közülük.

Az üzemidőre sem nagyon lehet panasz, mivel a 41 milliamleróra kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltésével akár 7 órányi lejátszás is lehetővé válik. A 480 milliamperórás töltőtokban összesen 30 órányi üzemidőt biztosító energia lapul, ráadásul Flash Charge gyorstöltési technológiát használ, amivel 10 percnyi töltés 5 órányi üzemidőt nyújt a fülhallgatók számára.

Az eszköz Bluetooth 5.2-vel kapcsolódik a telefonhoz, méghozzá 94 milliszekundumos, ultraalacsony késleltetéssel. A 12,4 mm-es dinamikus meghajtók a gazdag basszusra vannak hangolva, és ezek egyébként 98 decibeles érzékenységgel rendelkeznek, lefedve a 20-20.000 hertzes frekvenciatartományt. Mivel a késleltetési idő alacsony, ezért játékokhoz is kitűnően használható, sőt, még egy speciális játékmód, a Pro Gaming Mode is aktiválható.


Könnyű, kényelmes és még okos is az új OnePlus Buds N TWS-fülhallgató

A Buds N ergonomikus, fülbe helyezhető kialakítással bír, és a vállalat szerint jobban illeszkedik a hallójáratba, mint a korábbi modellek. A fülhallgató támogatja az érintésvezérlést, tehát az indításhoz/leállításhoz, valamint a hangasszisztens előhívásához elég megérinteni a kijelölt területet. Hiányzik viszont a viselésérzékelés az automatikus lejátszáshoz és szüneteltetéshez.

Van viszont dupla mikrofonrendszer, ahol mesterséges intelligencia gondoskodik a zajszűrésről, így a beszélgetések közben a felhasználó hangja tisztábban és érthetőbben hallható a túloldalon. A kütyü mindezek mellett ellenáll az izzadságnak és a víznek, amit az IP55 tanúsítvány is kifejez.

A OnePlus Buds N mérete 27,76 x 20,72 x 23,49 milliméter, míg a töltőtoké 67,9 x 35,5 x 28,68 milliméter. A fülesek súlya egyenként 4,82 gramm, a toké 47,23 gramm. A szett április végétől Kínában már piacra került, ahol 199 jüanos, azaz kb. 11.000 forintos áron vásárolható meg.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.