2020. 09. 26. - 14:31

Mesterséges intelligencia kapott helyet a TECNO Spark Go 2020 másodlagos kamerájában

Mesterséges intelligencia kapott helyet a TECNO Spark Go 2020 másodlagos kamerájában
A TRANSSION India nemrég bemutatta a Spark-széria legújabb tagját, a TECNO Spark Go 2020-at, amelynek a kamerája a mesterséges intelligencia segítségével tesz azért, hogy minél jobb képek és videók készülhessenek.

A TECNO Spark Go 2020 egy 6,52 hüvelykes, 1500x720 pixel (HD+) felbontású érintőképernyővel rendelkezik, ami 480 nit fényerőre képes. A tetején kialakított, vízcseppformájú notch-szenzorszigeten egy 8 megapixeles előlapi kamera található egy LED-vakuval kiegészülve.

A hátlapra az ujjlenyomat-olvasón túl egy 13 megapixeles, f/1.8 apertúrájú, duál LED-vakuval bíró kamera került. Mellé társként egy mesterséges intelligencia alapú AI Lens kamera szegődött, ami továbbfejlesztett MI-algoritmussal, valamint olyan fényképezési módokkal büszkélkedhet, mint a Bokeh portréfotó, az AI Beauty, az ASD és a HDR.


Mesterséges intelligencia segíti a TECNO Spark Go 2020 kamerájának munkáját


A TECNO Spark Go 2020 esetében a neve is mutatja, hogy egy Android 10 Go Edition operációs rendszerre épülő szoftvert futtat, méghozzá egész pontosan a HiOS 6.2-t. Dupla SIM-képessége okán két nanoméretű SIM-kártyát képes kezelni, de a dedikált microSD memóriakártya slotot sem kell nélkülözni, amibe akár 256GB kapacitású adathordozó helyezhető.

A telefon belsejében egy négymagos MediaTek Helio A20 processzor ketyeg 1,8GHz-es órajelen, továbbá 2GB RAM-ot és 32GB tárhelyet szereltek be. Akkumulátorának kapacitása hosszú üzemidőt ígér, hiszen egy 5.000 milliamperórás egységgel van dolgunk.

A készüléken micro USB porton keresztül valósítható meg a vezetékes kommunikáció, míg a vezeték nélküli képességei között fellelhető a Dual 4G/LTE (VoLTE), a WI-Fi 802.11 b/g/n, a Bluetooth 4.2 és a GPS.

A TECNO Spark Go 2020 kétféle kék színben került forgalomba a gyártó hazájában, vagyis Indiában. Aki egy ilyen szerkezetre vágyik, elég olcsón megúszhatja, hiszen mindössze 6.499 rúpia, vagyis kb. 27.500 forint az ára.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.