2020. 10. 24. - 11:44

Mesterséges intelligencia teszi fel a koronát a HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórára

Mesterséges intelligencia teszi fel a koronát a HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórára
Elegáns stílus, gazdag funkcionalitás és modern megoldások jellemzik a HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórát, ami ráadásul mesterséges intelligencia alapú tulajdonságot is kapott.

Egy okosóra ma már nem csupán divatos kiegészítő, hanem adott esetben az egészség őre is lehet. A HUAWEI WATCH GT 2 Pro esetében ez utóbbi szempontot is nagyon komolyan vették a tervezés során, hiszen megkapta a HUAWEI TruSeen 4.0+ funkciót, ami a korábbiakhoz képest sokkal pontosabb egészségügyi méréseket biztosít a továbbfejlesztett LED-ek és a mesterséges intelligencia alapú algoritmus által. Mindez tehát lehetővé teszi a pulzusmérés mellett az SpO2, vagyis a véroxigénszint megbízható mérését is.

Az ilyen jellegű mérések általában nagy energiafelhasználással járnak, de a mesterséges intelligencia itt is besegít. Az eszköz képes arra, hogy például kültéri futás során mutassa a VO2max, vagyis a test maximális oxigénfelvevő szintjét, és ennek ellenére is akár 2 hétnyi üzemidőt képes biztosítani. Az óra 455 milliamperóra kapacitású akkumulátora egyébként vezeték nélküli gyorstöltésre képes, és 5 perc alatt 10 órányi működésre elegendő energiát tud pumpálni a telepbe.


A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórába mesterséges intelligencia is került


A HUAWEI WATCH GT 2 Pro egy 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED érintőképernyővel rendelkezik, kiegészülve a védelemért felelős Sapphire üvegréteggel. A készülék belseje egy HUAWEI Kirin A1 + STL4R9 chipet és 4GB tárhelyet rejt magában, mely utóbbi akár 500 zeneszám tárolására is alkalmassá teszi.

A szerkezet 50 méterig vízálló, GPS-támogatást élvez, és Bluetooth 5.1-gyel tud csatlakozni az Android 4.4 vagy iOS 9.0, illetve ezeknél újabb operációs rendszert futtató okoseszközökhöz. Az integrált mikrofon és hangszóró, valamint a Bluetooth-hívás szintén a felszereltség része.

A HUAWEI TrueSleep az alvás minőségéről ad tájékoztatást, míg a HUAWEI TruRelax-nak hála a stresszfigyelés és egész napos egészség-nyomonkövetés valósítható meg. Az okosóra több mint 100 edzésmódot tartalmaz, ezek közül 17 professzionális és 85 egyedi mód található.

A 46,7 x 46,7 x 11,4 milliméteres méretekkel bíró HUAWEI WATCH GT 2 Pro mindössze 52 grammot nyom a szíj nélkül. Fekete és szürke színben már Magyarországon is megvásárolható, ára pedig nagyjából 100.000 Ft.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.