2020. 08. 22. - 11:15

Mesterséges intelligencia tuningolja fel a hangzást az LG GX hangprojektorban

Mesterséges intelligencia tuningolja fel a hangzást az LG GX hangprojektorban
Kivételes otthoni szórakoztatási élményt ígér az LG nemrégiben bemutatott hangprojektora, az LG GX Soundbar, melynek fejlett funkciói között a mesterséges intelligencia is helyet kapott.

Kiváló hangzás, fejlett funkciók és kifinomult esztétika: ezeket a tulajdonságokat emelte ki a dél-koreai gyártó az LG GX hangprojektorral kapcsolatban. Elsősorban az LG díjnyertes Gallery OLED sorozatú televízióinak kiegészítéseként terveztek meg, de természetesen más modellekkel is kiválóan együtt tud működni az eszköz.

A hangprojektor egyik fő büszkesége a mesterséges intelligencia alapú LG AI Sound Pro funkció, amely elemzi és automatikusan alkalmazza is a legjobb hangbeállításokat, méghozzá a tartalomtól függetlenül. Ennek köszönhetően minden alkalommal a lehető legjobb audioélményt biztosítja a felhasználóknak.

Az LG GX Soundbar emellett számos más technológiát használ arra, hogy a hangok tökéletesek legyenek. Ezek közé tartozik a Dolby Atmos és a DTX:S, aminek hála elképesztő háromdimenziós hangzás érhető el. A készülék 4K átvitellel Dolby Vision kompatibilis, így lehetővé téve a legjobb kép- és hangminőséget a filmek nézése során.

Az LG GX hangprojektorban mesterséges intelligencia is dolgozik
Az LG GX hangprojektorban mesterséges intelligencia is dolgozik


A hangprojektorhoz mellékelt mélysugárzó vezeték nélkül csatlakozik a fő egységhez, és a szoba minden pontjára hatékonyan továbbítja az alacsony frekvenciájú basszus hangokat. Sőt, az opcionálisan megvásárolható SPK8 hátsó hangszórókkal kiegészítve még több energiát és nagyobb érzékenységet tud nyújtani a térhatás eléréséhez.

Az LG GX esetében a felhasználói élményre, a kényelemre és az egyszerű csatlakoztatási lehetőségekre is nagy hangsúlyt fektettek. Rendelkezésre áll például továbbfejlesztett audio visszatérő csatorna (eARC) és Bluetooth is. Az eARC a magas sávszélességgel nagyfelbontású audioformátumok kezelésében nyújt segítséget (mint például Dolby True HD és DTS Master), míg a Bluetooth kapcsolat megkönnyíti a tartalommegosztást okostelefonról vagy táblagépről.

A szerkezet Hi-Res Audio tanúsítvánnyal bír, biztosítva a veszteségmentes lejátszást a 24 bit / 96KHz tulajdonságú tartalmak esetében is. A hangszóró élénk, részletes és természetes hangot produkál nagyfelbontású audiofájlok lejátszásakor, illetve a hagyományos audioformátumok konvertálását is elvégzi a minőség fokozása érdekében.

Az LG GX hangprojektor már egyre több európai országban elérhető, ára pedig 1.349 euró, azaz kb. 470.000 forint.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.