2018. 11. 06. - 18:38

Mesterséges intelligenciával ellátott hangszórókat dobott piacra az LG

Mesterséges intelligenciával ellátott hangszórókat dobott piacra az LG
Az LG nemrégiben külső hangfalak széles választékát mutatta be, ezek között a PK-széria több darabja mellett fellelhető az LG XBOOM AI ThinQ WK7 is, amelyben már mesterséges intelligencia dolgozik.

Nem titkoltan a minőségi hangélmény, a magas szintű szórakoztatás és a modern technológia ötvözetét kívánta elhozni az LG a legújabb hangfalaival, melyek között ott van az az LG XBOOM AI ThinQ WK7 is, amely a mesterséges intelligencia előnyeit hozza el a felhasználóknak. Teszi ezt Google Asszisztens támogatással, valamint a Google új Android Thing platformjával.


Az új LG hangfalban fejlett mesterséges intelligencia szolgálja a kényelmet


Az Android Thing lehetővé teszi, hogy a Google-ből információhoz jussunk például az időjárásra vagy a naptárba rögzített eseményekről vonatkozóan, emellett hívásokat lehet általa kezdeményezni a telefonunkon, továbbá a háztartásban lévő egyéb kompatibilis okoseszközök is irányíthatók vele.

A W7K hangfallal lehetőség van veszteségmentes (lossless) audiofájlokat lejátszani akár 24 bit / 96 kHz minőségben. Emellett rendelkezik 24 bites felskálázási lehetőséggel, aminek hála a gyengébb minőségű hangfájlokat nagyobb felbonsású, 24 bites formátumra konvertálja.

11062-lg-wk7-thinq-ai-mi-mesterseges-intelligenciaA hangszóró Chromecast-funkcionalitással is bír, így integrálható Google-alapú többszobás audiorendszerekkel, és mindez Google Asszisztensen keresztül vezérelhető. A Clear Vocal (tiszta vokál) és Enhanced Bass (fejlett basszus) szintén az eszköz tulajdonságaihoz tartozik, mint ahogy az aptX HD támogatás. Mindezen túl ellenáll a ráfröccsenő víznek az IPX5 minősítés okán, a beépített mikrofon pedig zajszűrővel rendelkezik, hogy hívások közben a beszédhang tiszta és kellően hangos legyen.

A 135 x 210,7 x 135 milliméteres, fekete színű LG XBOOM AI ThinQ WK7 hangfal már Európában is megvásárolható, Angliában például 149 fontos áron, ami nagyjából 55.000 forintot jelent.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.