2020. 05. 23. - 09:50

Mesterséges intelligenciával szűri a zajokat az OPPO Enco W31 fülhallgató

Mesterséges intelligenciával szűri a zajokat az OPPO Enco W31 fülhallgató
True Wireless, azaz ténylegesen vezeték nélküli megoldást képvisel az OPPO Enco W31 fülhallgató, ami ráadásul mesterséges intelligenciával is rendelkezik annak érdekében, hogy a túloldalon lévő fél minél tisztábban hallja a felhasználó hangját.

Okostelefonokban az OPPO egy olyan kínai márkának számít, ami abszolút felveszi a versenyt a nagyobb hírnévvel rendelkező konkurensekkel, de a telefonok mellett a kiegészítők terén is tud kiválót alkotni. Jó példa erre az új OPPO Enco W31 True Wireless vezeték nélküli fülhallgató.

Az eszköz például zenehallgatásra éppen olyan hatékonyan használható, mint beszélgetések folytatására. Utóbbi funkciót a beépített duál mikrofon segíti, kiegészülve a mesterséges intelligencia alapú zajszűréssel, ami a környezeti zajok minimalizálásával és a beszédhang felerősítésével, illetve tisztításával sokkal érthetőbbé teszi a tulajdonosa beszédét a másik fél számára.


A mesterséges intelligencia az OPPO Enco W31 fülhallgató hangminőséget javítja


Az Enco W31 7 milliméteres meghajtója és a dinamikus mélyhang-kiemelési képessége a zenei élményt növeli magas szintre, ráadásul a késleltetési idő is meglehetősen alacsony: mindössze 94 milliszekundum, vagy ha csak az egyik fülhallgatót használjuk, akkor 47 milliszekundum.

A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak hála könnyedén csatlakoztatható a legtöbb Android és iOS operációs rendszert használó okostelefonhoz vagy táblagéphez. Az eszköz emellett megkapta a Breeno-t, az OPPO saját fejlesztésű intelligens asszisztensét, így akár hangvezérlés útján is működtethető.

A kütyü érintésre reagáló vezérlőgombokkal is felszerelkezett, ami a hívások kezelésén túl a zeneszám-léptetést is lehetővé teszi. A vízálló, IP54 minősítéssel bíró füles 25 milliamperóra kapacitású akkumulátora akár 3,5 órányi folyamatos működést biztosít, míg a töltésre szolgáló tokban 350 milliamperórás akkumulátor leledzik, ami a gyorstöltésnek hála 10 perc alatt 1 órányi üzemidőt szolgáltat a fülhallgatónak.

A mesterséges intelligencia az OPPO Enco W31 fülhallgató hangminőséget javítjaAz OPPO Enco W31 pehelykönnyű: 4,6 grammos súlya van a páros egy-egy tagjának, s hogy a viselése minél kényelmesebb legyen, három különböző kialakítású szilikon kupakot lehet rájuk helyezni.

A mesterséges intelligenciával is büszkélkedő OPPO Enco W31 fekete, fehér és pink színben is elérhető, ára pedig mindössze 299 kínai jüan, ami nagyjából 14.000 forintnak felel meg.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.