2019. 08. 22. - 08:25

Véroxigénmérővel és 50 méteres vízállósággal köszönt be a HUAWEI HONOR Band 5 okoskarkötő

Véroxigénmérővel és 50 méteres vízállósággal köszönt be a HUAWEI HONOR Band 5 okoskarkötő
A Xiaomi népszerű okoskarkötői az egyik legnagyobb riválisukat a HUAWEIhez tartozó HONOR márkában találhatják meg, mely nemrég bemutatta a legújabb modelljét, vagyis a HONOR Band 5-öt.

Már a tavalyi Band 4 is nagyon sikeres volt, a HUAWEI a HONOR Band 5-nél még egy lapáttal rátett a funkciókra és a megjelenésre. Az egyik legjelentősebb újítás abban rejlik, hogy a kis kütyüvel immár véroxigénszintet is lehet mérni, emellett a vízállóság 50 méterre (5 ATM nyomásra) nőtt.

A karkötő automatikusan méri a különböző aktivitásokat, legyen szó futásról, biciklizésről vagy éppen úszásról. A folyamatos pulzusmérés mellett a rendellenességeket is figyeli, így például a szívritmuszavar vagy pitvarfibrilláció esetén riasztást küld. A TruSleep 3.5-nek hála az alvás minőségének elemzése még részletesebb és még pontosabb lett, ezáltal javaslatokat is tud adni a pihentetőbb éjszakák és az egészségesebb alvás érdekében.


A HUAWEI HONOR Band 5 okoskarkötő kiváló funkciókkal rendelkezik


A HONOR Band 5 egy 0,95 hüvelykes, 240x120 pixel felbontású, színes AMOLED érintőképernyővel szerelkezett fel, amelyben dedikált Kezdőlap gomb található. Bluetooth 4.2 LE technológiát használ arra, hogy párosodjon a legalább Android 4.4 vagy későbbi, illetve iOS 9.0 vagy későbbi verziójú operációs rendszert futtató okostelefonokhoz.

A HUAWEI HONOR Band 5 okoskarkötő kiváló funkciókkal rendelkezikA hívás és üzenetkijelzés szintén adott, mint ahogy a 100 milliamperóra kapacitású akkumulátor, ami 14 napos használatot és 20 napos készenlétet tesz lehetővé. Sőt, opcionálisan NFC funkcióval is megvásárolható, így akár mobilfizetésre is lehet használni a szerkezetet.

A 43 x 17,2 x 11,5 milliméteres és 22,7 grammos HONOR Band 5 fekete, kék, pink és zöld színben kb. 10.000 forintért vásárolható meg Magyarországra is szállító webáruházakban (pl. GearBest), míg az NFC-s változat ára nagyjából a duplája, azaz 20.000 forint.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.