2019. 02. 19. - 18:58

Vízcseppformájú notch, 5,71 hüvelykes kijelző és duál kamera a Coolpad Cool 3-ban

Vízcseppformájú notch, 5,71 hüvelykes kijelző és duál kamera a Coolpad Cool 3-ban
A kínai Coolpad szokásához híven egy olcsó, ám árához képest korrekt felszereltséggel bíró okostelefont dobott piacra. A legújabb jövevényt Coolpad Cool 3 néven kell a boltokban keresni.

A Coolpad Cool 3 egy 5,71 hüvelykes, 1520 x 720 pixel (HD+) felbontású érintőképernyő tulajdonosa, és ez a kijelző az előlap 90%-át birtokolja. Köszönhető ez a hajszálvékony keretnek, illetve a vízcseppformájú notch-szenzorszigettel, rajta az 5 megapixeles szelfikamerával, ami különböző szoftveres képjavító technológiákkal rendelkezik. Sőt, az arcalapú feloldás is lehetséges vele.

A Coolpad Cool 3 egy jó ár-érték aránnyal rendelkező okostelefon
A Coolpad Cool 3 egy jó ár-érték aránnyal rendelkező okostelefon


A hátlapra az ujjlenyomat-olvasón túl duál kamera került, melynek egyik tagja 8 megapixeles és LED-vakus, míg a másik 0,3 megapixeles. A Coolpad újdonságának belseje egy 1,3GHz-es, nyolcmagos Unisoc processzort rejt magában 2GB RAM-mal és 16GB tárhellyel az oldalán. MicroSD memóriakártyával történő bővítés is lehetséges, amennyiben ez a kártya legfeljebb 128GB kapacitású.

A Coolpad Cool 3 egy jó ár-érték aránnyal rendelkező okostelefonA dupla SIM-es Coolpad Cool 3 Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, míg az energiaellátásról 3.000 milliamperórás akkumulátor gondoskodik. Vezeték nélküli képességeinek listájára feliratkozott a 4G/LTE (VoLTE), a Wi-Fi 802.11 b/g/n, a Bluetooth 4.1 és a GPS/GLONASS.

A stílusos megjelenésű, színes kerettel és csillogó hátlappal ellátott Coolpad Cool 3 éjfélkék, rubinfekete, óceán indigókék, valamint zöld színben már elérhető például Indiában is, ahol 5.999 rúpia, azaz kb. 24.000 forint mindösszesen az ára.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.