2017. 12. 15. - 18:57

HP Envy x2 - az első Always Connected PC-k egyike

HP Envy x2 - az első Always Connected PC-k egyike
Az ASUS NovaGo-val kéz a kézben lépett színre december 6-án a HP Always Connected számítógépe is, melyet HP Envy x2 néven kell keresni.
A HP Envy x2 az Asus NovaGo-val együtt olyan párost alkotnak, amelyek elmossák a határokat az okoseszközök és a laptopok között. A HP újdonsága is a Qualcomm nyolcmagos, 2,45GHz-es Snapdragon 835 Mobile PC Platform processzorát rejti magában, tehát az Always Connected, azaz mindig online tulajdonság ellenére is hosszú-hosszú üzemidőt tesz lehetővé. A Windows 10s operációs rendszer esetében egyszeri lehetőség áll rendelkezésre arra, hogy a felhasználó ingyen frissítse Windows 10 Pro verzióra.


HP Envy x2
 
Az Envy x2 táblagép/laptop hibrid egy 12,3 hüvelykes, 1920 x 1280 pixel felbontású érintőképernyővel szerelkezett fel, melyet Corning Gorilla Glass 4 üveg borít. Belsejébe a már említett Snapdragon CPU mellett 8GB LPDDR4X RAM-ot ültettek, SSD-ből legfeljebb 256GB-os pakolható bele, továbbá egy olyan akkumulátor is van itt, amivel egy feltöltéssel 20 órányi használat és akár 700 órányi készenléti idő érhető el a Connected Modern Standy mód által. A két USB 3.1 Type-A csatlakozón túl a szerkezet oldalán 3,5 mm-es jackdugó és egy nano SIM kártyahely fedezhető fel. A Wi-Fi 802.11 ac (MiMO) a vezeték nélküli képességek egyike, a másik a Qualcomm Integrated X16 LTE Cat 16 a maga 1Gbps letöltési sebességével, míg feltöltésre a Cat 13 okán 150Mbps sebesség is elérhető.

Az érintőceruzával való kezelésre is alkalmas, szürke színű HP Envy x2 megjelenéséről egyelőre annyit tudni, hogy valamikor 2018 tavaszán fog a boltokba kerülni. Árát a gyártó csak akkor közli a nyilvánossággal, amikor bejelenti a forgalomba hozatal pontos időpontját.

Forrás: hp.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.