2017. 11. 24. - 19:08

Lenovo moto tab - szórakoztatásra kifejlesztve

Lenovo moto tab - szórakoztatásra kifejlesztve
Az Egyesült Államokban, azon belül is az AT&T szolgáltatónál mutatkozott be november második felében a Lenovo új tízhüvelykes táblagépe, a Lenovo moto tab.
A Lenovo moto tab-ot gyárilag felszerelték a DIRECTV alkalmazással, ami lehetővé teszi, hogy élő és rögzített tévéadásokat nézzünk a készüléken. A TV Mode egyúttal gondoskodik róla, hogy egyetlen seprő kézmozdulattal máris indítsuk a DIRECTV alkalmazást, vagy éppen más kedvenc médialejátszónkat. További hasznos funkció az osztott képernyő, ami hatékony multitasking feladatok elvégzését támogatja, valamint a KIDOZ gyermekmód, melynek köszönhetően a gyermekek csak az előre engedélyezett alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz férnek hozzá.


Lenovo moto tab
 
A moto tab 10,1 hüvelykes érintőképernyője 1920 x 1080 pixeles felbontáson működik. Fölötte egy 5 megapixeles előlapi kamera található, míg a hátlapon egy 8 megapixeles kamera autofókusszal, LED-vakuval és 4x-es digitális zoommal. Az Android 7.0 Nougat operációs rendszert futtató készülék nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 625 processzora 2GHz-es órajelen ketyeg. A RAM mérete 2GB, míg a belső memória akár 32GB is lehet. MicroSD memóriakártyából legfeljebb 128GB-ot lehet alkalmazni.

A 7.000 milliamperóra kapacitású akkumulátor 7,6 órányi használati időt és 55 napnyi (!) készenléti időt ígér a Lenovo moto tab esetében. AZ USB Type-C csatlakozó által a vezetékes kommunikáció valósítható meg, míg a vezeték nélküli funkciók között megtalálható a 4G/LTE, a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 / 5GHz), a Bluetooth 4.2 LE (A2DP), valamint a GPS/A-GPS.

A 246,9 x 173,2 x 7,62 milliméteres és 498 grammos Lenovo moto tab fekete színben 299 dolláros (kb. 78.000 forintos) került forgalomba november 22-től az amerikai AT&T szolgáltatónál.

Fotók: att.com
 
-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.