2018. 07. 23. - 12:35

A Bükben van Közép-Európa legjobb olasz étterme

A Bükben van Közép-Európa legjobb olasz étterme

Miskolctapolcai vendéglátóhely kapta 2018-ban a megtisztelő címet: a Bükben található Avalon lett Közép-Európa legjobb olasz étterme.

A Bükben találjuk meg Európa középső részének legjobb olasz éttermét – a 2018-as World Luxury Restaurant Awards díjátadón kiderült, hogy a miskolctapolcai Avalon Ristorante nyerte el az elismerést – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Az idei díjátadó az írországi Belfastban zajlott le, 2018. július 14-én. Az eseményen minden alkalommal a világ legkiválóbb gourmet ételeit, valamint exkluzív szolgáltatást kínáló éttermeket ismerik el.
 
avalon_nagy_vagott
 
A magyarországi olasz étterem két kategóriában is elvitte a pálmát: a legjobb olasz konyháért, de a legszemrevalóbb belsőépítészeti megoldásaiért is díjazták.
 
A díjátadót évente rendezik, idén 84 kategóriában nyújtottak át elismeréseket. A szakma kiválóságai mellett a vendégek szavazatai is döntenek, ezek együttesen adják a végeredményt – tudatta a turizmusonline.hu.
 
A rendezvényen az Avalon Ristorante két séfje, Albók Gyula és Szepesi Gábor vette át a rangos díjakat, akik joggal érzik úgy, hogy beérett munkájuk gyümölcse.
 
Az Avalon Ristorante 2015 novemberében nyitott meg, csodálatos erdei környezetben. A miskolctapolcai éttermet valóságos kulináris gyöngyszemnek tartják a vendégek – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: avalonpark.hu
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.